torstai 18. heinäkuuta 2013

Vaunulla ja ratsastelua

Anteeksi postaustauko :(

KIITOS 38LUKIJASTA :) ! Saadaanko 40täyteen ?

 Olin vaunulla 15.-18.6, ja siellä oli ihan sairaan kivaa :) !! Sain kans yhen uuden kaverin ja tutustuin yhteen paremmin, en siis tuntenut sitä ennen kovinkaan hyvin.

 Kuvia mulla ois, mut en oo jaksanu saanu ladattuu niitä vielä...:D hups...


Menin Ditellä 18.6, eli eilen, ja mä tein pinen estetreenin. Mulla oli kaksi porttia ja sitten sellanen turkoosi kangas juttu, mikä oli aika hurja, ja tuli yhteensä 4ohimenoa/kieltoa, koska esteet :D Mut niitä on ihan hyvä välillä harjoitella, koska jos estekisoissa sellasia tulee vastaan, niin ei olisi sit niin pelottavaa. Sen jälkeen hoidin Diten hyvin ja vein pihattoon :) Ditte kiva ♥


Sitten menin myös Iineksellä ♥ !! Sillä uudella ponilla, josta oli jotain edellisessä postauksessa, ehkä. Mia kysyi multa, että haluanko mennä Iineksellä, ja vastasin myönteisesti, mutta sisälläni kiehui riemu, koska tota mä oon oottanut, pääsen ratsastamaan Iineksellä ! Menin hoitamaan sitä, ja sillä oli vaan pinkkejä ja punasia harjoja, aww ;) Ja sen takasuojat oli kanssa pinkit, mut sit huopa oli liila :D:


Sitten ratsastukseen. Menin kentällä yksin. Kun otin ohjat käteen ja aloin työstämään, niin huomasin, että ulko-ohjaa pitää pitää kunnolla kädessä. Se menee tosi helposti banaaniksi, joten ulko-ohjalla pitää auttaa pitämään poni suorana. Sitten tieltä tuli rekka, joka oli tosi hurja, niin eka se nosti etujalat ilmaan ja sit takajalat.. :D Ravi oli hieman ns. tahmeaa takaa, joten sitä pitää myös takaapäin ratsastaa. Ravissakin tuli auto, niin sit se otti herneen nenään, ja se oikeasti alkoi riehumaan, se vaa hyppi ja pomppi ja rehas :D Ravissa ja käynnissä se kulki´tosi kivassa muodossa ja peräänannossa. Ekassa laukannnostossa se lähti vähän kiihdyttämään ravia ja sen kautta nosti laukan, noh, uusi yritys ja sieltä se tuli ihan kunnolla. Pidätettä pitää jäädä ns. pitämään niin kauan kunnes se nostaa laukan. Laukassa tuli myös auto, ja sitten se alkoi pomppimaan ja pukitti myös vähä... :D Iines  hurja  tamma  ♥ Sitten loppuraveja, ja tuli myös pariautoa, muttei se enään ottanut herjnettä nenään, vaan meni ihan normaalisti, vähän nosti päätä ja säpsähti (onkohan sille käynyt joskus jotain?), mutta taputin sitä aina kun se ei tehnyt mitään. Iines oli ihan super ♥ ! Mä alan varmaan nyt kisaamaan sillä :), diten lisäksi. Hoidin sen pois ja menin ratsastamaan diten, jonka kerroin tuossa ylempänä. Sitten kotiin ja kamojen pakkaus, KOSKA TÄNÄÄN LAIVALLE ;) ♥ Mennään Silja Linella, ollaan yksi yö Ruotsissa, mennään Gröna Lundiin, ja johki sellasee katselujuttuu mikä on Ruotsin jääkiekkohallin katolla, sit takas Suomee :).


MÄ LUPAAN LAITTAA TEILLE SIELTÄ KUVIA :) !


Ditttee :)

Kauhee ikävä :( ♥


♥-Lillukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.