maanantai 22. heinäkuuta 2013

Uusi banneri ++ pika info

Tänään tultiin laivalta, ja huomenna kerron siitä enemmä, meinaan nyt ei ole aikaa.

Huomasittekin varmaan uuden bannerin :) ? Mitä mieltä olette ? Keskimmäisessä kuvassa kone alkoi lagaamaan, toisin sanoen hiiri meni itsekseen minne sattui ! Mulla meni sitten hermot, ja tein sen vain nopeasti. Kommentoikaa (:

Tänään olin tallilla ja menin Ditellä. Hain tarhasta ja hoidin ja menin maneesiin. Juoksutin aluksi noin 15minuuttia.
    Sen jälkeen olisi pitänyt irtojuoksuttaa, mutta kas kummaa, Aino ja Enni saapuivat hevosineen maneesiin, joten en irtojuoksuttanutkaan, vaan heitin penkin selkään ja aloitin ratsastamisen.
   Ditte oli, noh, suoraan sanottuna aivan kamala, alussa. Se vastustelu ohjastuntumaan hyppelemällä, juoksemalla alta ja heittelemällä päätä.     Ja se oli erittäin vino. Meinasi mennä järki, mutta päätin pitää pään kylmänä ja jatkaa rauhassa työntekoa tekemällä siirtymisiä ja taivutuksia. Ditte parani koko ajan, ja pystyin jopa laukata ilman ohjia 'löysää' laukkaa. Otin loppu ravit, joissa en paljoa mennyt ohjat kädessä, vaan annoin sen venyttää itseään.
 
  Huomattiin kun hoidimme Ditteä, että sen sään viereiset lihakset ovat aivan jumissa, joten venyttelin sitä maastakäsin. Tein kumarruksia ja taivuttelin sen kaulaa, jotta sen toisen puolen lihas venyisi, sitten 'löin' nyrkeillä hiljaa niihin lihaksiin, kun se rentouttaa, ja painelin vielä niitä. Sen jälkeen se ei ollut enään niin kipeä. Pihassa vielä ravuutin yhden suoran siinä pihassa, itse tietenkin narunpäässä. Sen jälkeen vein tarhaan ja jätin sen sinne. Ditte kiva :) Sitten hengailin tallilaisten kanssa siellä sun täällä, ja mentiin tekemään heinätöitä. Lähdin kotiin ja siitä asti oon vaan chillaillut :)


   Huomenna oon Sagan kanssa, ja teen ehkä videopostauksen. Meen myös Iineksellä, jos vaikka saisin Sagan kuvaamaan ;)



Alhaalla pari kuvaa ruotsiasta virkistykseksi :)

Suomenlinna, matkalla ruotiin :)

hehkeä minä ♥

käytiin Gröna Lundissa



♥-Lillukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.