sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Treeniä, treeniä ja vielä vähän treeniä

Hejsan ! Jos luitte edellisen postauksen loppuun, saatoitte huomata, että mulla on tänään Raken tallilla (Jokela) kisat. Meen ihan vaan HeC:n, kun siinä on RataA, eli pitkärata. Ja ne on muutenkin mun ja Diten ekat ulkopuoliset. Noniin, ei siitä enempää.


Hyppäsin Iineksellä 2päivää sitten. Se oli ihan super :) ! Hypättiin 75cm. Se kulki verkassa tosi hyvin, ja oli herkkä. Iines kiva :)


Eilen menin sitten D:llä.  Ensin haettiin traileri ja vietiin se tallille. Tallilla hengailin aluksi Kian kaa. Haettiin sitte jossain vaiheessa Ditte käytävälle ja aloitettin harjaus. Kun oltiin harjattu Ditte, lyhennettiin sen harjaa n. 2cm. Sen jälkeen aloitettiin sykeröidn harjoittelu, ja oon itseasiassa ihan tyytyväinen. Ja sille tuli jopa tasan 11sykeröä ;) Sen jälkeen lyhennettiin sen Nalle Puh-pinteleitä. Laitoin ne sen jalkaan ja vaihdoin vaaleanpunaisen huovan sille. Vitsit se oli ihan kisaponin näköinen ! Kävelin alussa 10minuuttia vapainohjin ja sen jälkeen aloin työstämään käynnissä. Se oli tosi hyvä :) ! Se ei kulkenut liian syvässämuodossa eikä liian korkeallakaan. Siinä ratsastusen aikana yritin koko ajan työstää takapäätä, jossa onnistuin mielestäni hyvin. Sitten siirryin raviin ja aloin tekemään keskilinjalle pysähdyksiä, jotkut oli huonoja, jotkut hyviä. Tultiin Annen kanssa siihen tulokseen, että Ditteä on ratsastettu niin paljon ohjalla, että sitä pitää ratsastaa enemmän istunnalla. Ratsastin sitten vähän pidemmillä ohjilla, mutten kuitenkaan liian, Ditte kulki tosi kivasti ja se pidensi askelta ravissa, ettei se kipittänyt enää alta. Laukassa se kulki ihan sikakivasti :) ! Se ei laukannut alta, vaan se kulki mun pohkeiden välissä ! Ravi siirtymisistäkin tuli hyviä. Loppuun tein vielä keskiravia, joissa Ditte venytti itseään tosi hyvin :) !! Loppu raveissa se kulki kivasti peräänannossa. Oon tosi tyytyväinen, ja tän päiväsiin kisoihin hyvin mielin :) Hoidin sen pois ja venyttelin sitä vähän. Vein tarhaan ja putsasin Diten kamat. Vein jo satulan ja ohjat koppiin ja huomenna loput sinne.
   Ditelle pistetään ne Nalle Puh-pintelit ja takasuojat kuljetuksen ajaksi. Voiku pääsis jo sinne :) !


Oon nyt tylsä ja en jaksa pistää kuvia, joten, se on moro !


♥-Lillukka

4 kommenttia:

  1. Kiva toi banneri :)

    http://siirijarella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Onks sun nimi oikeesti Lillukka?:) Muuten kiva blogi,ja hieno banneri? Liittynlukijaks heti kun pääsen koneelle!
    Teetkö sä muille bannereita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo oikee nimi, se on mun lempinimi :) ja kiitos (: no kyl mä satunnaisesti, jos joku nyt sattumoisin ruman bannerin haluaa..:D

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.