torstai 6. kesäkuuta 2013

Vuokraponi jälleen ♥

Otsikko kertoo kaiken ♥ ! Eli, Ditte on nyt meillä vuokralla puolet viikosta. Kohta siitä lisää.


Kesäloma alkoi hyvin merkein ja keskiarvo oli 7.8, ihan tyytyväinen oon.


Sunnuntaina, 2.6, olin ratsastamassa ekan vuokrauskerran Ditellä. Äiti tuli mukaan ja mentiin ihan aamusta, koska asteita oli yli 30'c ;). Haettiin poni tarhasta ja sitten  harjaamaan. Harjailun ja kamojen laittelun jälkeen lähdettiin maneesiin. Menin jo pihassa selkään. Maneesissa kävelin vapain ohjin vähän yli 5minuuttia. Sen jälkeen otin ohjat ja aloitin käynnissä taivuttelemaan. Oli aluksi hieman vastaan, mutta kyllä se siitä :D. Kunnes poni alkoi vähän rentoutumaan, aloin tekemään pohkeenväistöä. Oikeaansuuntaan se oli helpompaa, mutta vasempaan vaikeampi. Siihen suuntaan tuli vain pari hyvää pätkää. Aloitin sitten ravailun, ja tein avoja ja sulkuja (huomasittekste, noiden kolmen vikan sanan loppu oli '-ja' :D). Tein vähän ravissakin pohkeenväistöä, mutta ravi ei tuntunut kulkevan siinä niin hyvin, joten lopetin sen tekemisen.

Kunnes poni alkoi kulkemaan kivasti rentona, aloin laukkaamaan. Tein paritlaukanvaihdot puomilla, ja poni hieman kuumeni :D. Rauhottelin  sitä, ja  laukkasin vielä vähän molempiin suuntiin. Poni tuntui hyvältä ja aloin menemään loppuraveja. Tein siinä vielä vähän avoa molempiin suuntiin ja siirsin käyntiin. Otin satulan pois ja lähdettiin äitin kanssa kävelemään loppukäynnit maastoon. Sen jälkeen pesin sen ja vein takaisin tarhaan :) Tyytyväinen poninvuokraaja ♥ Vaikka Kronasta ja omistajia tuleekin kova ikävä :( ♥ Oottakaa vaan, niin mä käyn sielä joku päivä ;)


Maanantaina ei tapahtunut mitään ihmeellista, olin Vilman kaa.

Tiistaina kävin kanssa ratsastamassa Diten. Samat hoitotoimenpiteet (ilman äitiä, mukana vilma ja tultiin pyörällä). Maneesissa aloitin samalla ohjelmalla kuin viimeksi ja tein samaa hommaa. Poni oli ehkä vähän 'huonompi', kuin viimeksi, mutta ihana. Painoi kädelle, mutta kulki muuten mukavasti peräänannossa. Ihana poni ♥

Keskiviikkona kipeenä, 38,6'c kuumetta :(

Torstaina, eli tänään kävin ratsastamassa Diten. Menin maastoon. Kävelin aika paljon, mut tuli ravailtuu ja laukkailtuakin. Mukana mulla oli kävellen Anna (diten om.), Jenni ja Vilma. Maastossa se oli aian ihana, ja se innostukin yhessä ylämäessä, se pukitti, mikä ei oo sen tapasta ;P Poni vaa innostu.. :D Hoidettiin se, pestiin se ja vietiin karsinaan :) Tyytyväinen oon taas :)


Lauantaina meen taas Ditellä ja ehkä sunnuntaina.


maastoon -->

rakastan ♥

wrruummmm :D ♥

vähä välipalaa hei, ei retkeillä tyhjällä masulla c:

kaasuu, kaasuu, hanat auki hei jäpä :DD




Nomutta, heihei :) Kommenttia !! Ja videopostausta voisin vaikkapa lauantailta teille tehdä ;)

♥-Lillukka
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.