tiistai 11. kesäkuuta 2013

Hupsista jälleen + mainostusta

Näin heti alkuun pahoitteluni, videopostausta ei tullut eilen, koska kamerasta loppui akku heti toisessa videoklipissä :/. Lataan kameran, ja se videopostaus tulee myöhemmin teille :)


MUISTAKAA KURKKIA SAGAN BLOGIA (paina tuosta sagan blogia) TÄMÄN VIIKON AJAN, SIELLÄ ON MENOSSA ERIKOISPOSTAUSVIIKKO! KIVOJA POSTAUKSIA SIIS LUVASSA, LIITTYKÄÄ LUKIJOIKSI JA KOMMENTOIKAA :) !


Maanantaina siis olin tallilla. Hoidettiin Vilman kanssa Monti (se on meidän hoitoponi nyt, kun se on saikulla), kerättiin sille kaksi ämpärillistä ruohoa ja vietiin. Aloitettiin harjaus ja harjattiin hyvin. Saapahan poni seuraa :). Sitten laitettiin suitset päähän (ryöstelee kavereiden luokse, joten sillä täytyy pitää suitset päässä, tai naru suussa) ja lähdettiin taluttelemaan. Kavereiden tarhan kohdalla se yritti puskea mua vasten, ja mennä sinne, mutta kunhan vähän ärähtää ja nappaa narusta, niin eiköhän se siitä. Siitä mentiin sitten maneesiin taluttamaan sitä, jossa Fanny hyppäsi Lupulla. Vilma talutti sitä maneesissa n. 30min. ja sitten mentiin kylmäämään Montin takajalkoja. Kylmättiin niitä n. 5min. ja vietiin tarhaan. Sinne kävin keräämässä vähän lisää vielä ruohoa ja vein vielä oksan sille sinne. Tyytyväinen poni :) !

  Sitten hengailin hetken leiriläisten kanssa sielä, ja menin hoitamaan Ditteä. Ditte on muutta pihattotarhaan. Se saa öisin mennä sisälle tai ulos, ihan miten haluaa. Päivisin ovea pidetään kiinni, koska muuten poni on sielä koko ajan, eikä ulkoile. Hain ponin talliin käytävälle ja hoidin sen. Poni käyttäytyi oikein asiallisesti. Menin kentälle ratsastamaan. Kävelin hyvät alkukäynnit ja otin ohjat ja aloitin käyntihommilla. Oli tosi hyvä ratsastaa ! Se oli edestä tosi kevyt. Ravissa sama, ja laukassa. Menin tosi rennosti, ja otin pari pikku hyppyäkin sellaiselle n. 40cm pystylle. Sekin meni hyvin. Ravasin hyvät loppuravit ja siirsin käyntiin. Kävelin tallipihassa n. 10min. Ja menin riisumaan sen. Pesin sen ja laitoin ötömyrkkyä ja vein pihalle. Sen jälkeen vein sen kamat ja olin leiriläisten kaa. Iskä tulikin pian hakemaan kotiin. Söin karjalanpaistia kotona ja katoin vielä kaunotarta ja kulkuria hetken ja sitten aloin nukkua.



Tänään heräsin kello 9. 32. Nousin ja söin aamupalan. Sen jälkeen menin koneelle, ja kattonu aina joissain väleissä telkkaria. Kävin viemässä koirat lyhyelle lenkille. Mulla on tänään 19.30 valmennus Ditellä. Mennään vissiin kavaletteja.  Tallille aattelin mennä iltapäivällä hoitamaan Montin ja sillei.

Winselle tulee maanantaina ostajaehdokkaan trailerin kanssa :(




Heippa !
♥-Lillukka

3 kommenttia:

  1. Mitä!?!?! Ei Winsee saa myydä!:( Mut muute oli kiva postaus ja ei sun tarvii kokoajan mainostaa mun blogii;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyl se nyt on myynnissä vissiin, mut toivottavasti kukaa ei huoli sitä :( Mia itsekkin sano tänään tallilla, et se katuu sitä, et se pisti sen myytiin, kun se on alkanu kulkemaan pienemmilläkin nyt hyvin :) Mut elämä on, josus on aika erota.. Ja kylmä mainostan ;) !

      Poista
  2. Mikä Montil on?:( ja kiva postaus muuten!:)

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.