keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Maastoilua

Tänään heräsin siinä kello 11.10, ja menin koneelle hetkeksi. Siitä sitten aamutoimet ja tallille.    Tallilla hoidin Montin ihan pikaisesti ja kävin vähän taluttelemassa innokasta menijää :).        Sen jälkeen hoidettiin Ditte pihatossa, ja lähdettiin maastoon. Poni oli tosi rauhallisesti, ottaen huomioon, että eilen mulla oli se valmennus. --->
  
   Ainiin ! Unohin kertoa siitä. Valmennus meni tosi kivasti, ja Jenni Kiiski on ihan super hyvä valmentaja !! Jenni vain huomautteli siitä, että Ditte menee helposti syvään muotoon ja siitä sitten etupainoiseksi, joten siihen pitää alkaa kiinnittää huomiota, ja ratsastaa sitä ylöspäin. Mentiin puomeja ja pari kertaa kavalettia. Poni vähän innstui, mutta ei se mitään. Muuten mukavasti ! Ja sitten tähän päivään. Maastossa mukaa mulla oli Anni pyörällä, ja laukkasin vain kolme kertaa, ja pienet pätkät, kaksi ylämäkeä, ja tie.  Ravasin aika paljon, ja menin käyntiä. Ditte hiano poni :)
 Tallilla jällään, hoidin hyvin, ja lakkasin kaviot vielä kaviorasvalla. Annoin niiden hetken kuivua ja vein takaisin tarhaan.


Sitten vain chillailin tallilla leiriläisten kanssa. Menin kotiin joskus ennen seitsemää ja siitä asti oon ollut kotona.


Huomenna saattaa tulla videota :)

En tajuu miksei se suostunu kääntyy :(
Mut heippa, huomiseen. Muistakaa tsekkaa vielä Sagan blogi. Painakaa tuosta 'Sagan blogi'- kohdasta, niin pääsette sinne. Erikoispostausviikko menossa :)


♥-Lillukka

4 kommenttia:

  1. Favicon kannattaa vaihtaa, bloggerin oma favicon on tosi tylsä.
    Tausta ja banneri sopii iha hyvin yhteen.
    Tekstin fontti ja väri kannattaa vaihtaa, jos totta puhutaan nii jouduin lukea ton tekstin nenä kiinni tietokoneen ruudussa, koska on niin epäselvää.
    Kuvat olis hyvä olla oikein päin ja niitä vois olla enemmän. Myös reunat kannattaa ottaa pois.
    Blogi vois olla hiukan leveempi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyl totta et teksti on epäselvää, mäki joudun '' maalaamaan '' tekstin kohan mistä luen, et saan selvää. :) Kannattaa vaihtaa selkeempi ja isompi fontti :P

      Poista
    2. Hei kiva ku kerranki joku antaa rakentavaa kommenttia, ja näin voin parantaa blogiani :) Kiitos :)

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.