sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Huppista keikka :D

En jaksa laittaa sitä videopostausta, mutta huomenna kun meen Ditellä, silloin voisin vaikka tehdä taas videopostauksen, tai ehkäpä myday, kuka tietää :D

KOMMENTOIKAA HYVÄT LUKIJAT !!


Tänään mulla oli valmennus Ditellä (kuvia ei ole), ja hypättiin. Hoidin sen alatallissa. Winselläkin kävi eläinlääkäri tarkastamassa sen, mutta sen enempää en tiedä. Verkassa se oli tosi hidas takaa, ja ehkä hieman laiskakin :/ Piti vähän jämäkämmin "potkaista" ponia, että huomaisi että sillä on takapäässäkin ravikapulat. Alkoi sitten laukassa toimimaan. Hypyt oli hyviä, jotkut vähän isoja, ja jotkut tuli juureen, pikkuvikoja... :D Loppujen lopuksi hypättiin ehkä n. 65cm korkeimmillaan. Poni oli kiva, vaikka vähän jäykkä.

Käytiin valkan jälkeen Nooran & ja sen hevosen kanssa kävelemässä loppukäynnit pihalla. 
 Sitten hoidin sen, ja vein ulos. Arvatkaapa vaan, unohdin sitten lompakon tallille, ja kun päästiin kotipihaan, jouduttiin lähtemään hakemaan sitä :D !! Onneksi ajomatkaa on vain n. 5minuuttia, vähän yli. Sitten kotona, EIKUN DATAAMAAN  >:D ! Vanhemmat kävi hakemassa vielä vähän pitzaa kebab-pizzeriasta :)

Kommentoikaa kumman haluatte, MyDay, vai Videopostaus !




loppuun virkistän teitä vanhemmalla videolla, kun hyppään Nasulla, sillä jolla olin siellä Tunti Ratsastajien Mestaruuksissa :)

♥-Lillukka

3 kommenttia:

  1. Videopostaus! :D Ja ota toi kirjainjuttu pois

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo en jaksa/kerkee tehä mydaytä, joten sen teen. Ja en jaksa :D

      Poista
  2. Kiva postaus!!! :D Mut tää tekstin kirkkaus häiritsee...:D

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.