keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Anteeksi !

Eli anteeksi jälleen kamalan pitkä postaustauko.

Mulla oli 18.5 koulukisat ja 19.5 estekisat. Koulukisat menin Ditellä ja Winsellä. Ditelle tehtiiin sykeröt ja Winselle verkko. Verkassa Ditte oli tosi hyvä ! Radalle mentiin ja otin ennen rataa vähän laukkaa. Ekaan pysähdykseen tultiin tosi huonosti.. Muuten rata oli ihan  super !! Prosentteja saatiin huimat 66.667% ♥ Paras poni ! Voitettiin koko luokka (HeC) ja Ditellä meni myös toinen tyttö, joka tuli toiseksi. Hän sai mennä Ditellä kunniakierroksen ja mä menin Epulla.

Winsellä meni sitten vähän lujaa verkassa, hypittiin pystyyn ja tehtiin äkkilähtöjä (Y) ! Maneesissa radan aikana heppa oli tosi hyvä ! Laukat nousi ja kaikki hyvin :) Prosentteja saatiin 61%. Ei sijoituttu.

25.5 ja 26.5 oli myös kisat. Olin tuntiratsastajien mestraruuksissa. Winsellä koulua, ja hyvin meni ! Luokka oli HeB. Prosentteja tuli n. 57%. Esteitä menin Nasulla 80cm, ja sijoituttiin ! Muttei mestareiksi tultu. Oltiin 4, ja kolme sai mitalit. Hyvin meni siis.

Nyt oon koulussa kirjottamassa teille postausta.
Ei tule kuvia..


♥-Lillukka



1 kommentti:

  1. Kiva et noi kaikki kisat meni noin hyvin! Ite harmittaa etten päässyt messareihin, mut ens vuonna sitte:)

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.