sunnuntai 6. tammikuuta 2013

UUSI ALOITUS, UUSI MAAILMA

Nyt kun Iitu lähti perjantaina, päätin, että aloitan uuden blogin, lillukanheppaelamaa.blogspot.com.. Vihdoin siis vain blogin osoitteen ja nimen. Pidän tätä enimmikseen heppablogina, mutta myös lifestylenä, koska nyt en käy välttämättä joka päivä tallilla, kun ei ole pakko.. Noniin!

Eilen käytiin äitin kaa kaupoilla. Ekana HÖÖKS läpi, mulla oli sinne 100€:n lahjakortti.. Mukaan sieltä lähti mustapalaturvaliivi, sininenraippa (n85cm), kannukset ilman naruja (15mm). Siinä olikin ne :) ! Sitten HM, valkoinen t-paita jossa lukee HAPPY LOVE pinkillä, harmaa t-paita jossa lukee L♥VE pinkillä, harmaat legginssifarkut. :) Siinä oli sitte ne ;)
 Sitte vielä Prisma josta tuli kaikista vähiten ja halvimmalla, lettareita 500kpl ja porkkananmakuisia nameja :)

 Ensiviikonloppuna alotetaan sillä uudella vuokraponilla, Kronaksella, joka näkyykin tossa bannerissa, itse en hyppää siinä Ranella, vaan sen omistaja... :) Ja myös oik. alareuna, Winse, jolla alan nyt Kumpumäessä kisaamaan, katotaan mitä toi Kronas tuo tullessaan, päästäänkö kisaradoille asti vai ei... :) ♥

 Mulla on tänään kouluvalmennus Winsellä. Toivottavasti menee hyvin... Ainaki perjantaina tunnilla se meni tosi hienosti ja hyvin
 Kävin aamulla äitin kaa koirien kaa lenkillä..:) Eipä tässä nyt muuta, moikka :) !

Ja sori, en saanu kuvia laitettuu yhen ensimmäistä, koska Blogger ei antanu -.- !!!
Ensipostauksessa luvassa kysymyksiin vastaus, huimat 20kysymystä tullu, mut voivoi..



2 kommenttia:

  1. Toi sun uus banneri on kiva,:D Muuteski tää sun blogi on kiva:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, meinasin poistaa sun kommentin D:DD kiitos kiitos :) Samoin sun ;)

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.