tiistai 8. tammikuuta 2013

3# Puomitunti + nälkäpeli

-Lifestyle, heppakertomuksia-
Heissan jälleen kerran :) ! Seuraavaan postaukseen koitan saada laiteltua noi kysymykset, joita on tullut vain alle 40... Nooh, voivoi, minkäs sille voi, kun on 3aktiivista lukijaa, ja muut 7 on vain merkannut itsensä lukijaksi, mutta ei kuitenkaan seuraa tätä.. Joten kommentteja saa laitella ja bannereitakin saa tehdä :) ! Aina jos niitä tulee paljon, käytän yhtä vaikka 1kk, ja sitten vaihdan sen c: Sopisko? Tänään koulusa oli normipäivä. Sen jälkee käytii Annilla, jonka jälkee mentii Kiialle kattoo nälkäpeli. Toosi hyvä c; ! Suosittelen :) Vaikka elokuvateatterissa mennyt jo aikapäiviä, jos kaverillas sattuu olemaan, kannattaa kysyä, saatko mennä katsomaan, tai lainata sen.

 Sen jälkee menin kotii, söin, ja lähettiin tallille. Haettiin Anni siitä mukaan. Ois pitäny hypätä, mut alotettiin tää kausi vaan puomeilla. Menin Nanskilla :) ♥ Oli supermegaihkuihana ♥♥ Yleensä Nanski kulkee pääkatossa, ja ratsastajilla pitkätohjat... Mut ku saa ne ohjat näppäriin, ja alkaa työskennellä, se kulkee nätisti peräänannossa. Tunnin alussa vielä sanoin, kuinka en halua Nanskia, kun se kiikuttaa mua.. No se meni tosi hyvin, hallitusti ja oikeinpäin melkein koko tunnin :)

Muistakaa, että se kommentoiti on vieläkin kivaa, ja myös mainostaminen!


Molly ♥ Kisaverkka, hyl.


Nonniiin, se tästä päivästä... En kerkee kirjottaa enempää, tai laittelemaan kuvia, huomenna koulupäivä, joten pitäis mennä vetää unta palloo.. :D ! Heippa!

Adios Amigos!
♥- Lillukka

7 kommenttia:

  1. Kiva postaus vaik sul ei kuvii ollukkaa:) minkä värisen bannerin haluisit???? Lähetätkö mulle kuvii sähköpostis, vai? sagasilvia10@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiitti :) ! nooh, toi lila ois kiva :) Jaajaa ota vaik täält blogista, tai jotain :) iitustakin saa laittaa kuvan siihen :)

      Poista
    2. Okei, alankin sitä heti väsäilemään:)

      Poista
    3. Sun banneris on nytt valmis, käy kattoo mun blogist;) toivottavasti tykkäät:)

      Poista
    4. Juuu :) Kiitos, laitan sitte mielipiteeni siitä sun blogiin ;)

      Poista
    5. Vastasin mun blogiin sun kommettiin:)

      Poista
  2. Voisin tehä Bannerin sulle??:) käy kattoo mun tekemiä mun blogista ja kuvia otan täältä:))))) t:Iida

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.