perjantai 11. tammikuuta 2013

4#

Heijsan jälleen :) !

 Mulla oli tänään jälleen normi koulupäivä. Eipä mitään mainitsemisen arvoista :p Koulun jälkee menin Annille. Syötiin siellä voileipäkeksejä, suklaapuuroo ja mandariinii c:: ♥ ♥ :D Tehtiin mulle uus banneri, joka näkyy tuolla ylhäällä. Kuvassa poseeraa ihana vuokraponini Rane, eiku Ranskis c: Ja Boga jaja Winse, joka on sumennettu taustalle. Muokattiin kuva Gimpillä (pitää ladata koneeseen). Sitte lähettiin kävelee meille, vaihdoin vaatteet ja lähettiin tallille. Ratsastin Bogalla, vähän tahmea oli, vaikka itse olin ratsastanut edellisenä päivänä.. Menin yhtä puomia. Sen jälkee sepailin tallilla (en siiis kummosemmin tehnyt mitään ihmeellistä). 19.00 alko mun tunti, menin Winsellä, ylläriylläri :D. Tuli karsinasta ryminällä ulos, ja säikähti kanssa yhtä ponia, kun oltiin menossa maneesiin. Aluks oli tosi jäykkä. Tehtiin pohkeenväistöjä, paremmin meni oikeeseensuuntaan :). Sitten tuli vas. laukan vuoro, hyvin meni. Sen jälkeen oikealaukka, joka on tälle herralle vaikeampi. Eka voltti meni hyvin, sen jälkeen piti siirtää raviin ja seuraavalla pitkälläsivulla nostaa kans oikee laukka. Ekana nosti Aino Pilkulla. Winse otti siitä jotkut paineet ja tykitti ihan täisii nelivetovaihteella eteenpäin, ja kaupanpäälle kauheet pukit. Noh, siinä meni sitte vasenlonkka ihan kakaks.. Käveleminen sattuu ja varsinkin jos istuu lattialla, ja siitä nouseminen :/ !! Seuraavan kerran voltilla teki saman äkkilähdön, mut sain pidettyy pään ylhäällä. Sen jälkee otettiin vielä ihan vähän laukkaa. Sitte siirrettii raviin ja alettiin mennä kevyttäravia. Piti tehdä nelikaarinen, ja siitä sitte lähti kans nelivetotykityksellä. En taaskaan tippunu. Sitte lättäsin kunnol kaks kertaa raipal :D ! Kulki muuten tosi hyvin peräänannossa. Lopuks meni muuten reippaasti :DD !! Winse oli muuten oikein mukava. Huomenna meen ratsastamaan pitkästä aikaa Rastalla ja Karkilla. Meen sinne joskus 12 aikaan. Siivoon karsinat, laitan hepoille ruuat ja putsaan kamat :).

Eikä blogger taaskaan anna lisätä kuvia :/
Heipsuliveii :)

Adios Amigos!

♥-Lillukka

7 kommenttia:

  1. Mistä ootte löytäny sun kaikki vuokrikset yms..?
    :D

    VastaaPoista
  2. On toi Bogan kuva harvinaisen hieno :D -12 ♥ Oi niitä aikoi :D Siitäkin jo vuosi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi c': sillon ku ratsastin enemmän bogalla, nyt vaa kerran viikossa :( mut boga ♥

      Poista
  3. Onks sulla oma hevonen? (: löysin vasta tän blogin, alan seurailee, kun alotin ratsastuksen äskettäin (--:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo omaa, mut vuokraponi ja useita liikutettavia, esim. tossa bannerissa tuo musta shettis :) Ja sitten taustalla oleva (sumenettu), tulee mun kisaponiksi :) Jee kivaa, joku sellanen, jota en tunne, ja seuraa mun blogii :) Ja liity vaikka mun lukijaks, ni näät aina mun uusimmat postaukset :)

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.