torstai 17. tammikuuta 2013

oiskohan viides :D ?

Heissan ! Tällä viikolla on tainnu tulla 0postausta.. Sry! Tässä samalla kirjoittaessa luen enkun sanakokeeseen. Tyhmää :D ! Jotain epäsäännöllisiä verbejä 20kpl, ja sanis on tietty huomenna -.- D: 
Nooh.. Tänää oli iha normi koulupäivä. Eka 2tuntii kuvista, tehtiin sellasta 'oma käsi'-kuvaa, ja sen jälkee alotettiin suurentamaan sarjakuvaa, tai siis sarjakuvan yhtä kuvaa. Otin sellasen missä on 'Lassi ja Leevi'-kuva :) ♥ Leevi on söpö (; Kerkesin tehä vaa ruudukot. Sen jälkee Englannintunnille. Sain hymynaaman, olin tehny plussatehtävän :p ja kaikki oikein !! :OO WOOT ?! Ja tässä samalla aattelin kertoa teille salaisuuden... Tryytryytryyt.... harrastan keppareita. Niistä en kauheesti aatellut puhua tässä blogissa, mutta mulla on toinen blogi, jossa on sitten enemmän niistä (Tästä pääset sinne). Sen jälkeen oli matikkaa, harjoteltiin huomisen kokeeseen. Pari lukkoo tais avutuu harjotusten aikana :) ! Jee ! Sitte vielä ylliä.. SItte pääsin koulusta. Jäin siihen vielä Ellun kaa jotain säätämään :oo :D ! Sitte kotiin ja dataa D:: ! Kone kieltoo pitäis saada :D ! Noeieiei! Mut rajoitus ainakin. Vaan 1h päivässä koneella. Pitää muuten ehottaa äitille ja iskälle. Olin muuten Milkan kaa tänään. Katottiin telkkarii, syötii, leikittii koirien kaa ja oltii niiden gerbiilien kaa c': ♥ Milka tuli viel hetkeks meille, ja sit lähti (asuu n. 300m päässä meistä).

 Huomenna aattelin mennä aikasin tallille ja saada jonkun mukaan, ja vähän hyppelee ja tuuppaa keppareil maneesiin (älkää tuomitko).. Mulla on myös tunti 19.00, ja meen ehkä Winsellä. Toivottavasti ei tee niitä samoja äkkilähtöjä ku viimeks :D Ihanaa ♥ Nyt ei taida olla lisättäviä kuvia.. Joten laitan jotain vanhoja.





2 kommenttia:

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.