torstai 22. elokuuta 2013

Postaustauko tai jotain

Sori !


Olin siis sunnuntaina, 18.8, UHUlla estekisoissa, jossa meni ihan hyvin. Alkuvalmesteluista en jaksa selostaa, koska laiskuus :D.. Menin verkkaa kentälle, ja Ditte oli ihan sika hyvän tuntuinen, se oli tosi kevyt. Menin maneesiin ottaa verkkahyppyjä. Alkuhypyt oli aika ilmavia ja nopeita, joissa poni kuumu. Kävin kävelemässä radan, arvostelua en muista, mutta korkeus oli 60cm. Rata oli sinällään aika vaikea, muttei kuitenkaan.


Rata alkoi tosi hyvin, paikat tuli hyvin, mutta seiskaesteelle tein huonon tien, enkä pitänyt  tahtia, joten puomi tippui, muttei se haitannut. Olin tyytyväinen rataan. Sen jälkeen laitettiin poni koppiin ja jäi syömään sinne. Sen jälkeen oli Alisan luokat, 80cm ja 90cm. 80cm meni tosi hyvin, luokan voitto, jippii! 90cm en nähnyt, mutta Rumba oli kieltänyt, ja sitten uusi yritys, ja menivät oli, mutta Alisa tippui, Rumba oli tehnyt ison hypyn tai jotain, en yhtään tiedä, mut Rumba astu Alisan jalan päälle. Nooh, sitten Rumban lastus ja kohti kotia.


Riisuin Diten ja lähdin kotiin. Hyvä mieli :)


JA KIIA JA VILMA VOIS PIKKUHILJAA ANTAA NIITÄ VIDEOITA JA KUVIA MULLE, KIITOS !


♥-Lillukka

4 kommenttia:

  1. Mun nimes vaa yks I-kirjain, mutku iskän työkoneelle en oo päässy... Jos huomenna yrittäis...

    VastaaPoista
  2. En oo oikee nähny sua kisojen jälkeen...

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.