keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Postaustaukoko?

Moi pitkästä aikaa! Anteeksi tää kauhee postaustauko :/ ! Mut mä kerron teille ny vähän joistain päivistä, mistä on jotakin kertomista.


Sunnuntai

Heräsin 9.00, tai siis äiti tuli herättämään, kun me lähdettiin pois täältä, ennenkuin mun swäg menee pois päältä, no ei, vaan me lähdettiin Ranelle. Lähdettiin sinne sitte joskus 10.30. Lähin sitten siitä hakee sen suitsia ja satulaa, mut arvatkaapa vaan, tallinomistajan 2isoa koiraa, jotka hyppi ja pomppi edessä, ja haki huomiota, no oli sitten pakko jäädä silittämään niitä :) ♥ Sulosiakun ovat :). Sitten hoidettiin poni ja mentiin alkukäynnit pellolla, sen jälkeen mentiin kentälle treenaamaan, Emilia piti mulle tunnin, mentiin puomeja. Kronas oli vähän innoissaan, joten mentiin sitten aika kovaa :D ! Ranskis oli taas niin ihana ja upee ♥ Hoidettiin sitten se ja me lähdettiin kotiin. Kotona söin ja sitte Kumpumäen Tilalla oli  Juniorikerho jossa käsitellään hoito1 ja hoito2 juttuja. Sillä kerralla oli hevosen siistiminen ja letitys. Siistin Nooran kanssa Giltsin  ja Winsen. Me siistittiin vaan jalat ja korvat, vähän kanssa nypittiin harjaa. Kiva päivä oli :)

vooi ponny ♥

ihku pepsodent :D

Tiistai
Ihan normaali koulupäivä, ei mitään kerrottavaa :D Mulla oli ratsastustunti 19.00, ja sitä ennen olin kauneuskulma Rosabellassa Annin mukana :) Sille värjättiin pinkkejä raitoja, rakastuin sen hiuksiin ♥ Ja mun geelikynnet sai lähtönsä :D :( ne lähti liikkatunnilla D: ja loput kolme revin kotona, ja mun peukun kynsi oli menny sinne geelien välii :o ja sitte ku sitä otin pois, siit tuli verta.. Hyvä kia !! :D:: Sitten tunnilla menin Nanskilla jälleen, ja jouduttiin taas mennä kentällä, sen maneesin takii, ku se on sen saman henkilön valmistama, joka oli valmistanu sen Laukkaan maneesin, joka romahti. Niin sen takia pitää mennä kentällä. Nanski oli aluks aika jäykkä, mutta loppua kohti parempi. Niin, me hypättiin. Oli 3estettä, linja ja pysty. Nanskilla oli taas jarrut hukassa, mut kyllähän se kuunteli sitten loppuen lopuksi hyvin :):) Nanski oli ihana jälleen ♥ Sen jälkeen hoidin sen ja lähdin kotiin. Sitten kävin vielä suihkussa ja sillälailla, tuskin teitä enempää kiinnostaa XD ;D ! Siinäpä se päivä :) Kiva päivä :)

Nanski :)
Keskiviikko
Eli tänään ! Normi koulupäivä ollu ja sillälailla. Mennään äitin kanssa vielä Kronakselle tänään ja sitten aattelin tehdä uuden bannerin :)

Rane ♥


4 kommenttia:

  1. No kiitos vaa :) Olihan se harvinaisen hieno juttu.. Mikäköhä niis kynsis sitte oikee meni pielee? :)
    Teen sitte jooooskuuss tulevaisuudes uudet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä olit laittanu geelii mun iholle, ja sitä ei sais mennä yhtää...

      Poista
    2. xd aijaa :DD NO pitää sitte ens kerralla välttää sitä :) Ja aika reippaalla kädellä? TOki ne muotit vammas vähäse.. :D Ja se peukku, joka lähti sillo heti alus irti, nii tipeil en ees osaa tehä (muoteil on helpompaa)

      Poista
    3. sun pitää mennä reetalle kurssille :D

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.