perjantai 1. helmikuuta 2013

Hieman lisäystä eilisestä ;)

Heippa! Mä teen pientä lisäystä eiliseen, kun oon laiska, ja en jaksa muokkaa edellistä postausta :D ^^

 Sain uuden kepparin, jonka oikea nimi on CR Lionell, mut tutuille se on ihan Lio, tai Lilo c: Lio vei heti mun sydämen, kun näin sen.  Se on ruskea, ja se huopa on sellasta ns. karvasta :) Ja sen kaula on pitkä, mikä on hyvä :) ! Mukana sain vielä mustatmeksikolaisetsuitset, niistä saa sen turparemmi jutun pois, ni sit sillä voi välillä ratsastaa ilman turparemmiä :) ! Voisin laitella siitä kuviakin ;) !
 Tallille sitten lähdettiin 18.45. Ja tunnilla oli Miisa, Giltsi, Pilkku, Varkku ja Hilma. Menin Varkulla. Käynnissä se meni tosi hyvin peräänannossa ja kulki rentona, mut ravissa se oli aika kova ja jäykkä. Mikä osin johtu siitä, kun se välillä alkoi kiittämään, niin mustakin tuli kova... :D hups.. Laukoissa alko sitte loppuen lopuks kunnolla rentoutumaan ja kulkemaan kunnolla. Ravissakin meni jo pyöreenä takajalat alla :)  Varkku kulki tosi nätisti ja tasaisesti loppu tunnin, mitä nyt pieniä kulmien jälkeen kipityksiä, mutta voiivooi :D Tykkäsin Varkusta, mut en vois kylläkään edes kuvitella, että mä sillä kisaradalla olisin :D !! Varkku onku iitu ratsastaessa mutta vaan isommassa koossa. :). Hoidin Varkun hyvin ja pistin kaulakappaleen, koska heppa ihan märkä. Varkku oli kiva ja jäi hyvä fiilis.

Tähän loppuun voisin laittaa pari kuvaa vielä :)



Nää on ne pintelit joista mainitsin edellispostauksessa :)
Loimen soljet :)

Loimi josta mainitsin edellispostauksessa :)


Lio on oikeesti tummenpi, mut valo oli aika kirkas ;)


tärähtiköees :D


Nyt oli kerrassaan taas kuvia :)
Heippaa :) !! 

Kommentteja toivoisin!
♥-Lillukka

4 kommenttia:

  1. Kiva postaus:) ja toi keppari on tosi kivan näkönen:) Jja osaat ratsastaa Varkulla paremmin kuin mä, kun siis menin sillo leiril sil:-P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :)) se on yhen karon tekemä ;) nomut hei me hypättii sillo D::D

      Poista
    2. No niii, mut kuiteski oot parempi menee sil:D

      Poista
    3. no etsä noi voi sanoo ku et oo ees koskaa nähny ku meen sillä XD :D

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.