perjantai 1. helmikuuta 2013

1.2

Heissan pitkästä aikaa :D ! 
 Kiireitä ollu, joten en ole kerennyt päivitellä yhtään :/ ! 
  Mä kerron nyt parista päivästä, hyppelen joidenkin päivien yli

                            TIISTAI

Ihan normaali koulupäivä. Mulla oli kanssa hyppäri. Menin Nanskilla jälleen, koska sillä alan luultavasti kisailemaan. Aluks tultii pystyy, joka oli n. 65cm, ja Nanttu hyppäs tosi hyvin. Sitte tultii pysty jonka jälkee okseri, ja sen jälkee toinen okseri. Ne oli n. 65cm-70cm, tuli hyvin, paitsi et Nanski yrittää kauheesti puskee vas. esteen kulmaan. Sitte tultii pari kertaa sarjaa. Seki meni ihan hyvin, kerran jouduin tulla uudestaa, ku se vähä oiko :D !! Lopuks tultiin vielä rataa, joka oli korkeudelta n. 70-80cm c: Nanski meni hyvin, jos saan ladattuu noi videot koneesee, nii voin laittaa sen radan tähän postaukseen :) Nanski oli ihana ♥
Toi video on viime viikon hyppäriltä, koska en löytäny tän tiistain rataa :/ mut Nanski meni viime tiistainakin hyvin :)

Hyppään keskiviikon ohi, sillä siitä ei ole kerrottavaa :D


TORSTAI

En saanu nukuttua kunnolla, koska maha oli tosi kipee. Otin lääkettä, mut ei tehonnu. Kävin testaamassa koulussa, et pystynkö olla. Olin 2h siellä, ja ensimmäisen tunnin lopussa kävin jo terkkarilla, koska mun maha oli tosi kipeä :/.. Käytiin sitten rehtorin kanssa soittamassa äidille, että lähden kotiin. Ainiin..! Ostin Janilta (meiän luokkalainen poikaXD)  yhden fleeceloimen (n. 125cm) eri ruskeen sävyjä, ja sitte vielä neljät valkoiset pintelit, joista maksoin vähä päälle 4€, mut maanantaina vien sille vielä 1€ niistä, kun sen isosisko haluu niistä sen verran. Kotona sitte maha oli entistä kipeenpi, oksensin kolme kertaa, vähän sekin auttoi. Mut kävin sitte nukkumaan joskus kymmeneltä aamulla, ja heräsin kahelta :oo :D Maha ei ollu enää kauheen kipee, onneksi. Sitte illalla katottii äitin kaa salkkarit, ja sitte väsäsin vielä yhen kepparin. Josta varmastikkin tulee kuvia keppariblogiin, KHTHopeaSeppelee.blogspot.com :) Se on kokonaan harmaa, ja sen turpa on vähä killi, mut voivoi, harjotus tekee mestarin ;) ! Enää siltä puuttuu harja, silmät ja sieraimet, ja tietty varusteet. Illalla otin vielä särkylääkkeen.. :) Autto se sittenki.

PERJANTAI

Tänään !
 Heräsin puol kahdeskan, en mee kouluun.. Ja enpä oo tehny ihmeitä... :D Tästä päivästä ei taida olla mitään ihmeellistä.. Mulla on kylläkin tuuppaustunti tänään, mut ihan sama :D Teen siitäkin varmaan postauksen :) Ja jos inspis iskee, voisin tänään vastata videolla niihin teiän kysymyksiin :)

Heippa :) !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.