lauantai 2. helmikuuta 2013

2.2-3.5 :) sillä en taaskaan keksi otsikkoa !!

Heijjssaaan jälleen kerran :) Nyt on taas tää postauksien into tullu mulle :) 

 Eilen, 2.2 käytiin ratsastamassa Kronaksella. Haettiin se tarhasta ja aloin harjata. Kronaksen omistaja meni yhellä suokkitamma Martalla, kun me lähdettiin maastoon. Laitoin Kronakselle vielä sellaset heijastinsuojat jalkoihin. Kronas seiso paikallaan tosi nätisti :) ! Laitettiin sitte satula ja suitset. Satulana toimi tällä kertaa sellanenjoustorunkoinen estesatula, ruskea ja siihen vielä ruskeet meksikolaisetsuitset. Hyvä yhdistelmä ;) Sitte kivuttiin selkään ja lähdettiin. Käveltiin aluks varmaa 15minuuttia. Sitte ravailtiin suoria pätkiä. Kronas oli tosi reipas, kun se niiiin kauheesti tykkää tosta maastoilusta. Laukassa se sitte tykitti vielä kovempaa :Ddd ! Laukattii eka sellanen suorapätkä, ja Kronas meni kauheen kovaa. Seuraavalla laukkapätkällä se meni aluks rauhallista tahtia, mut sitte Emilia, joka meni Martalla, sano mulle takana et 'Anna sen vaa mennä vähä kovempaa!' sit annoin vähä ohjaa ja nousin esteistuntaa, arvatkaa muuten lähtikö ees XDD !! Vedetki tuli silmiin ku Ranskis meni nii kovaa :D Se on muute nopea ! Loppu matka ravailtiin ja käveltiin. Martta pelkäskas sellasta autoo mis oli lava perässä ja sit vierestä veti viel ihan täysii moottorikelkka, Kronas ei välittäny, mut Martta sen sijaan sinkoili :D Loppu matka sujukin ilman ongelmia ja molemmat hepat meni tosi hienosti. Tykkäsin Kronaksesta taas tosi paljon c: Sen jälkee olin vielä Saanankaa.


3.5 nyt vasta aamu sarastaa, joten oon syöny vasta aamupalan, kattonu telkkarii ja ollu jonku aikaa koneella.. Kommentoikaas taas :) !

Tarmo ♥

♥-Lillukka

7 kommenttia:

  1. Ihana tää uus ulkoasu<3 Millo laitat sen mun tekemän bannerin:)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ainii, hitto oon unohtanu XDXD Ja juu, ihan just voisinki vaihella :):) ja kiitti :) löyty ihan bloggerin kuvista c:

      Poista
  2. Ai oks tää sun uus vuokris ?=) Millane ja kui paljo käyt ja näi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tää on se :) Tosi kiva ja sillai, sellane höpönassupullaparasihana :D ♥ käydää kaks kertaa viikossa, keskiviikkosin ja lauantaina tai sundaayynna :))

      Poista
  3. Hei kuuleppas lillukka, kerroppas, mitä toi 2.2-3.5 tarkoittaa? :D Ku siis meinasin et se tarkottais 2.2.-3.2 :D

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.