keskiviikko 5. helmikuuta 2014

Valmennus 3.2.14 Iines

Moikka! :)

Minulla oli maanantaina estevalmennus Iineksellä, joka meni hyvin. 
Kävin laittamassa Iineksen kuntoon ennen seitsemää. Menin seitsemältä maneesiin kävelemään ja joskus seitsemän jälkeen aloitin verkkaamaan. Iines oli verkassa kivan tuntuinen, eikä se possuillut.

Erittäin kaunis edustava kuva 

Laukka pyöri ihan hyvin. Kunnes Robbi oli kasannut esteet, niin hän pyysi meidät luokseen, jossa hän kertoi mitä tänään tehdään. Meillä oli pari puomitehtävää aluksi, joka oli oikeasti aika vaikea! Sitten alettiin tulla värikästä porttia, jolle Iines kielsi pari kertaa, koska se ei tajunnut että se pitää hypätä.
Sitten alettiin tulla rataa, joka meni tosi hyvin! Oon tosi tyytyväinen poniin, se liikkui kivasti ja oli vaan niiiiin ihana! ♥ Videossa näkyy paremmin kaikki.


♥-Lillukka

5 kommenttia:

  1. Mil tallil käyt?

    http://siirihakunamatata.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Muuten meni tosi kivasti, mutta olisit voinut Iineksen ekan kiellon jälkeen koukata vähän kauempaa ja pyytää poni laukkaan. Eihän se voi tajuta että este pitää hypätä jos käännät sen esteen eteen, pysäytät ja annat raippaa. Ei pahalla, mutta siinä vähän palautetta. Oot oikeesti tosi taitava ratsastaja ja suoriudut tiukemmistakin tehtävistä hienosti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos hyvästä palautteesta! :) Tein niin, koska valmentajamme Robbi käski tehdä niin.. Mutta kiitos kivasta ja pitkästä palautteesta!:)

      Poista
  3. Sinut on haastettu. :)
    http://ellen-sofia.blogspot.fi/2014/02/haaste.html

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.