tiistai 4. helmikuuta 2014

LIFESTYLE-POSTAUS

Eilen mulla oli estevalmennus Iineksellä, ja voin sanoa että valmennus meni täydellisesti ♥ ! Oon niiiin iloinen ja ylpeä ponista :). En enempää jurise hevosista, vaan tästä lähtee lifestyle-postaus, jossa puhun enimmäkseni itsestäni enkä hepoista.


Ensinnäkin aloitetaan vaikka koulunkäynnistä. Koulussa mä en ole 10-oppilas, pikemminkin 6-oppilas, eli en ole mitenkään hyvä koulussa. Olen tietyissä asioissa hyvä, joissakin aivan p*ska (esim matikka, kemia, fyssa, englanti, saksa). Koulu on mielestäni osittain kivaa koska näkee kavereita ja oppii suunnilleen joka päivä jotakin uutta. Lempi-aineeni ovat liikunta, kotitalous, kuvis ja historia. Käyttäytymiseni koulussa on ihan hyvää, joskus keskityn hyvin opetukseen, mutta silloin kun sattuu ADHD-päivä kohdalle, no kyllä te tiedätte..:D Muuta perustietoa ei varmaan olekaan...?

Vapaa-aikani käytän tietysti aina tallilla, jossa ratsastatan Hilmalla tai jollain muulla, tai chillailen vain. Tykkään myös valokuvata todella paljon, ja kameranani toimii Canon EOS 400d, toimii perusteellisesti ja saa hyviä kuvia kunhan on tarpeeksi valoa ! Kavereiden kanssa pyrin viettämään jonkin verran aikaa, mutta se on aika mahdotonta (paitsi tallilla), koska aikani menee tallilla. 

Kuten huomaa, pimeällä kuvat eivät ole kummoisia..






Tarmo ♥

Mä sulan tälle kuvalle :o ♥ 




Ärsyttävä aita :/


Mitä sanotte kuvista ? Onko hyviä, mitä pitäisi vaihtaa asetuksissa (en ole muokannut mitään kuvaa näistä ja kaikki ovat minun ottamia)?

Ainoastaan tämä kuva on "ylimuokattu" Iineksestä ♥ Haluaisitteko Iinekselle muuten oman tietosivun ylös ? Ja tiedättekö miten saan tuonne sivulle ne tieto jutut, et siin on kaikista omat kuvat ja kuvista klikkaamala pääsee sinne sivulle?

KumRa kisat 60cm 0/0 ruusuke ♥ P.S. ilmavara ;)

Lähiaikoina en ole tehnytkään muuta kuin ollut tallilla, sunnuntaina 2.2. oli kisakokous jossa sovittiin kisoista, kisahepoista, ulkopuolisista yms., haluatteko erillisen postauksen siitä :)?

Lupasin että en puhu hepoista, mutta pakko tunkea pari heppakuvaa vielä, kuvissa esiintyy Bolle, Tessa, Vilma (klik), Ditte, minä.
Ihana Bolle :)

Tessa, Vilma, Bolle

Niin, ja Dittehän ei ole enään meillä, tässä pari kuvaa siitä rakkaudesta ♥ Tiedän ryhti, kädet, jalat...:D






Maailman paras poni, kiitti sulle kaikesta :( ♥ !

Noniin, haluatteko lisää tälläisiä postauksia ? Kommentoikaa ihmeessä.

KIITOS VILMALLE BANNERISTA ♥ ! KLIKKLIKKLIKKLIKKLIKKLIKKLIKKLIKKLIK

♥-Lillukka

4 kommenttia:

  1. Hyvä vastapaino tää Lifestyle-postaus näille heppapostauksille

    VastaaPoista
  2. Miten tuonne ylös saa nuo "Minä, Hilma, vara blogi! " jne. Kun itse haluaisin myös blogiini tuollasia "välilehtiä" mutta mistä ne saa? O_o kiitos jos osaat auttaa! :D

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.