torstai 3. lokakuuta 2013

Kisat 29.9

Sori, kun en postannut jo sunnuntaina, mutta en saanut kuvia. Ja mulla ei oo kovinkaan hyviä kuvia, eikä ollenkaan videoita.




  Saavuimme tallille n. 8.00 aikaan ja menimme rakentamaan rataa. Radasta tuli kivan näköinen, jännitti vain sarja, koska Iines kielsi viimeksi tosi paljon siihen ja sitten 70cm Ditte voisi kieltää siihen...

 Radan rakennuksen jälkeen menin hoitamaan Iineksen, ja Anna ja Satu pistivät Diten kuntoon. Pistin Iineksin nopeasti mutta hyvin kuntoon. Katsoin hieman 40-50cm luokkaa, joka meni ihan ok., tiet tosin olisivat voineet olla joillakin hieman parempia. Menin kävelemään n. 10.20 ja kävelin jonkun aikaa ja annoin Iin Emmille, kun menin kävelemään rataa. Rata oli simppeli ja helppo.


 Verkassa Iines oli todella reipas ja kävi jopa hieman kierroksilla, koska maneesissa oli ulkopuolinen poni. Hypyt oli hyviä. Olin 1. lähtijä. Rata alkoi hyvin, ja päättyikin. Saatiin 4virh. puomin tiputuksesta, joka oli sarjan ensimmäinen, ei haitannut yhtään ! Super poni ♥ ! Kia hoiti Iineksen pois.








   Sitten verkkasin Diten ja menin kävelemään rataa, radan kävelyn jälkeen menin maneesiin verkkaamaan. Verkkahypyt oli hyviä. Rata meni tosi hyvin :) ! Saatiin 0-rata ja sitten odoteltiin tuloksia. Pian kuulutettiinkin että : "Ja palkintojen jakoon pyydetään valmistautumaan Julia Ruokonen ja Weltevreden's Aphrodite...." Olin ihan innoissani, voitin Ditellä 70cm :D ! Kunniakierros meni vähän kovaa, koska Dee oli ihan innoissaan :D ! Sen jälkeen kävin hakemassa esinepalkinnon, joka oli Pikeurin saapassukat ja cavallon saapassukat. Hoidin Deen pois ja lähdin kotiin. Mukava viikonloppu siis takana, jes :) !


Kone ei suostu tallentamaan kuvia, joten menkää tästä ihastelemaan kaikkien ihania ilmeitä ♥ !

2 kommenttia:

  1. Eh.. Mä otin Iinekselt suojat pois ja heitin pihalle.. Sä ne pintelit jouduit käärimään :D

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.