lauantai 28. syyskuuta 2013

Kisat

Anteeksi postaustauko '.'... Asiaan ↓


En jaksa alkaa kertomaan muista päivistä ja tunneista, joten mennään tähän päivään.


  Mulla oli koulukisat. Saavuin tallille 8.00 aikoihin. Ensin putsasin mun nahkasaappaat ja siitä menin sitten laittamaan kouluaitoja. Sen jälkeen kun oltiin laitettu kouluaidat, hain Diten joka tuli iloisesti ulos karsinastaan vastaan mua (Dee asuu pihatossa) :3. Laitoin sen käytävälle ja harjasin pikaisesti läpi ja aloin tekemään sykeröitä - ilman hermoromahdusta ! Sykeröt onnistui mun mielestä ihan hyvin. Testattiin Deelle syntettistä satulaa, joka oli sopiva. Kävin selässäkin ja äiti oli narunpäässä juoksemassa. Vaihdettiin vielä satulaan toiset jalustinremmit ja jalustimet. Sen jälkeen laitoin omat kamat ja hyppäsin ponin selkään ja lähdin verkkaamaan kentälle !


  Verkassa Dee oli jotain niin kamalaa ! Se ei kuunnellu mitään apuja, se vaan mennä hölkötteli :D Tein verkassa siirtymisiä, laukasta käyntiin, käynnistä seis ja ravista seis. Ja tietty myös perus taivutukset yms.. Menin siis HeB K.N Specialin. Radalla Ditte oli tosi hyvä ! Se ei heilutellut päätäkään. Radasta jäi hyvä fiilis - ei prosenteista. Nimittäin 54%, MITÄ HELV*TTII OIKEESTI ?! Ei siis todellakaan sijoituttu, mut ei se oo pääasia. Musta rata meni tosi hyvin, peräänanto, muoto, tahti ja kaikki oli hyvin ! Muttei tuomarin mielestä..

 Sen jälkeen äiti riisui Diten ja mä hyppäsin Varkun selkään. OMG, en osannu istua siellä yhtään, en yhtään ! Menin Veellä HeC:n. Verkassa perusjuttuja. Rata meni ihan hyvin. Prosentteihin olin tyytyväinen, 61%.   Kävelin hetken ja vein Veen karsinaan odottamaan ja jätin kamat päälle. Menin kattelemaan ratoja. Kunnes toiseksi viimeinen oli menossa, tajusin, että mähän oon vieläkin ekana ! Menin hakemaan Varkun ja menin selkään, ravasin vähän, ettei mee kylmiltään laukkaamaan maneesiin. Pian kuulutettiinkin "Ja palkintojen jakoon pyydetään valmistautumaan sauraavat henkilöt: Julia Ruokonen, Sevilla Leppänen, Kia Mattila ja Noora Kailanko." Aino jakoi ruusukkeet ja sitten me mentiin maneesiin. Olin niin iloinen :) ! Don't Worry, Be Happy. Eiks se niin mee :) ?
Kävelin hetken ja menin riisumaan Veen siirtotalliin. Ainiin ! Siirtotallit on valmistuneet nyt, ja niissä asuukin jo heppoja :). Vein kamat satulahuoneeseen ja kävin hakemassa esinepalkinnon, vaihdoin kamat ja lähdin kotiin.


 HUOMENNA, 29.9, ON ESTEKISAT KUMPUMÄELLÄ :) ! Meen Iineksellä 60cm & Ditellä 70cm (APUA ! mitäköhän siitäkin tulee?).7


Peukut pystyyn ettei Ditte kiellä ulos, tai hyppää esteiden sekaan, eikä Iineskään saa pakokauhua :D !

Mulla ei ole kuvia kisoista, joten saatte tyytyä kesällä otettuihin kansainvälisten kisojen kuviin :)
Laatuja


Tää on kiva kuva :)



tää oli tosi hauska heppa :D !




kaks pebaa :) p.s neljoissarja



:D:D


 
 
Kyllä sitä myös tuli tiputtuakin :








XD



Siellä oli myös maastoestekoe, jota käytiin myös kuvaamassa.
Meinattiin astua muuten kyykäärmeen päälle :------o




tää oli kunnon puskaheppa :D



tää on kiva kuva (:




tää oli se puskahebo :D
Mitä tykkäsitte tästä postauksesta ? Mitä erikoispostauksia haluatte ? Kommenttia, tack :)


♥-Lillukka

6 kommenttia:

  1. Mäki vähä niitä Diten prossii... ;(

    VastaaPoista
  2. Sori nyt vaan, mut poistuin lukijoist... :)

    VastaaPoista
  3. Tosi hyvin meni kisat, ainakin Varkulla, prosenttejen suhteen nimittäin;) !
    Ja oli muutenki kiva postaus, ootan innolla sitä estekisa postausta, Iines:3

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.