lauantai 7. syyskuuta 2013

Ei niin putkeen mennyt tunti..

Moikka !


Voisiks mä olla se sulle, se tunne, anna mun olla syypää sun hymyyn ? Mul on kaikki mitä sä tarttet, näytän hyvält sua varten. Voisiks mä olla syypää sun hymyyn ?  Vastaus löytyy alhaalta :) ↓


Tsekatkaa välilehti "Muut eläimet", siellä uusia kuvia ja tietoa lemmikoistämme :)

  Saavuin eilen, 7.9, tallille n. klo 17.00 aikoihin. Vein ratsastussaappaani ja takkini hoitajienkoppiin. Kunnes olin ne saanut vietyä, otin leipää ja hiphop hoitamaan Iinestä, sehän on hoitoponini perjantaisin. Hoidin Iineksen pikkukäytävällä uudellapuolella. Kävin taluttelemassa ja syöttelemässä sitä pihalla ennen kuin pistin sille pintelit ja suojat. Iines käveli todella nätisti, mitä nyt vähän katteli rakennusmiehiä, hurrjiahan ne on. Sitten takaisin käytävälle, pintelit ja suojat jalkaan ja karsinaan.


Iines :3 ^^

"Älä pliis kuvaa just nyt, hiukset ei oo hyvin!"

Laatu, mut Iines♥
Kuat ovat aiemmin otettuja, mutta jotain piristystä edes !

     Sitten haettiin Ditte ja laitettiin kuntoon. Laitoin sille pinkit nallepuh pintelit. Kun Emmi harjaili Ditteä, kävin sillä välin vaihtamassa ratsastussaappaat itselleni, ja Iinekselle myös kamat päälle. Sen jälkeen Ditelle kamat päälle ja äiti taluttamaan, ja mä menin katsomaan tuntia.

 Alkutunnista huomasin jo, kuinka Ditte kävi jo kierroksilla ja rullasi liian alas.


tultiin tuota tehtvää käynnissä, toivottavasti saatte selvää, sillä itse en saa :D
 Lopputunnista joudun ratsastamaan melkein ilman ohjia, koska Ditte rullasi liian alas. Laukassa Ditte kiihdytteli ja viskoi päätä, lol ! Laukkojen jälkeen loppuravit, joissa sain Diten vähän enemmän kantamaan itseään. Tunnista ei jäänyt kovinkaan hyvä fiilis..

 Riisuin Diten, harjasin ja laitoin fleeseloimen yöksi. Vein pihattoon ja laitoin loput tavarat paikoillen ja lähdin kotiin.





:DD

Kaikki nämä kuvat ovat aika vanhoja, laitoin vain blogiin, koska ei ole aiemmin esiintynyt ja ihan vain ettei tulisi kuvaton postaus :).


 Tänään, 7.9, heräsin 8.00, koska koulupäivä (AARGGH!!). Koulussa pelattiin lipunryöstöä ja kaupunkisotaa ja tietokilpailua. MUTTA, tämän päivän pelastus onkin.... tydydydyyyy meen Kronakselle ♥ ! Jee :) Mennään sinne 15.00 aikaan. Ihan järkyttävä ikävä, ja siksi onkin kivaa käydä moikkaamassa heppaa :) Muistaakohan se enään mua ? Siitä seuraavassa postauksessa :) !


Mitä piditte? Oliko sopivan pitkä postaus ? Haittasiko vanhat kuvat ? Sen voit kertoa kommentoimalla !


♥-Lillukka


2 kommenttia:

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.