sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Teemu Selänne

Moikka taas :)


Perjantaina mulla oli kouluvalmennus, jossa menin Ditellä. Johanna Jortikka käy säännöllisesti valmentamassa meitä, ja ollut tosi kätevä, suosittelen ;) !


     Aloitettiin ensin ravaamalla vähän, ja sitten laukattiin. Johanna huomautteli laukassa tahtia, mutta sain korjattua sen istumalla kunnolla satulaan ja tavallaan jäin pitämään sitä yhtä laukka-askelta, toimii.
   Laukkojen jälkeen otettiin pienet välikäynnit ja sitten siirryttiin keskiympyrälle, jossa käsiteltiin perusympyrä juttuja, eli oikeat asetukset ja taivutukset. Kun oltiin ne saatu kuntoon, ruvettiin tekemään sulkutaivutuksia. Sulkutaivutukset onnistuivat ihan ok. Sitten siirryttiin raviin, mutta jatkettiin ympyrällä, mutta tehtiin aina R:ssä voltti ympyrän sisään. Ditte meinasi aina välillä luisua isommalle ympyrälle, piti siis pitää enemmän ulkopohkeella vastaan, mutta taivuttaa ja asettaa kuitenkin. Kunnes se alkoi sujumaan, vaihdettiin suunta ja tehtiin sama volttijuttu, mutta nostettiinkin laukka. Ne sujuivat hyvin, ja sitten otettiin loppuravit. Ditte hieno ♥ ! Riisuin Diten ja vein sen ulos.


 Sitten laitoin Iineksen kuntoon ja meninkin sillä tunnilla. Iines oli tosi ihana ! Tehtiin aluksi käyntihommia, ja sitten ravissa jotain pieniä juttuja, ja sitten aika paljon laukkaa, mitkä meni hyvin, ainakin Iineksen osalta. Se pysyi melkein koko ajan pyöreenä ja kantoi hyvin itseään :) Riisuin sen ja lähdin kotiin. Kiva päivä.



Lauantaina käytiin Järvenpäässä kaupoilla ja sitten mentiin kattomaan Teemu Selänteen leffa. Tosi hyvä, kannattaa käydä kattoo :') !



Tänään oon Vilman kaa ja liikutetaan rasta ja karkki.

Jotai vanhoi kuvii tulee nyt, ku kukaa ei ollu kuvaamas.....:://









 
 
♥-Lillukka

6 kommenttia:

  1. teen sulle bannerin vaik et ehkä tarviikkaa :---DD

    en jaksa kirjautuuu Lili

    VastaaPoista
  2. Ihana blogi! Liityin lukiaksi:)
    Käythän katsomassa minun blogini: http://backtothemilkyway.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.