lauantai 13. huhtikuuta 2013

Jälleen uusi banneri

Moi !
 Kuten varmaan jo huomasitte, uusi banneri :) ! Se on kyllä tosi iso, joten VILMA voisitko pienentää sitä, ja lähettää uuden :) ?

 Tiistaina Eetu potkasi mua rintakehään, onneksi mulla oli turvaliivi ! Ei sattunut, onneksi. Vähän säikähdin, muttei pahempaa. Mulla ei oo nyt mitään ihmeellistä kerrottavaa.

Perjantaina tunnilla menin Pilkulla. JIPPII !! MANEESI ON TAAS KÄYTÖSSÄ! Oli aluksi tosi jäykkä ja reipas, et sai tehdä paljon pidätteitä ja voltteja. Tunnin keskivaiheessa alkoi rentoutumaan tosi kivasti. Laukoissa se meni kylläkin tosi kovaa... :D Tehtiin kanssa pohkeenväistöä, jossa Pilkku on hankala. Mutta kyllä se ainakin joten kuten väistätti :) Tykkäsin Pilkusta.

Tänään (Lauantai) sataa vettä :D ! Jee ! Täällä on ainakin sulanut lunta aika paljon. Ainakin meidän pihasta huomaa, kun aidan reunustoilta on sulanet miltei maahan asti. Käytiin Kronaksella. Hoidin sen ja lähdettiin ratsastamaan. Oli aluks vähän jäykkä, etenkin oikealle, koska se on sen vahvempi puoli, ja ei halua rentoutua sieltä. Vasempi kun taas on sen heikko, rentoutui sieltä hyvin :) Lopuksi taipui hyvin molempiin suuntiin. Tein parit laukanvaihdot. Sitten loppuverkkasin ja hoidettiin poni. Laitettiin sille sadeloimi ja vietiin ulos. Sieltä lähdettiin sitten kotiin ja nyt oon kotona tietokoneella. Lähden Sevillan synttäreille kello 17.00, oon siellä yötä ja sunnuntaina mennään ratsastamaan Kumpumäen Tilalle. Toivoin sinne tunnille Varkkua, Repaa ja Latea :D Kaikki tuollasia alkeisheppoja paitsi Varkku :D Joutuu ainakin hommiin :D Ja me vissiin hypätään :) Kohta meenkin syömään :) Postausta tulee varmaankin sieltä synttäreiltä :) !

Eho

Rasta ♥

Uusivuosi♥
Tärkeintä ei oo kauneus, vaan toi pipo ♥

Tossa oli joitakin vanhoja, kuvia, mut whatever :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.