tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pikapostaus

Hei jälleen pitkän tauon jälkeen :) ! 

Mulla oli torstaina ratsastustunti, ja menin winsellä. Oli supermegaihana♥ 

Perjantaina mentiin Kronaksella ja sieltä tuli jonkin verran kuvia matkaan :) Menin vielä 1,30h discoon :D Ihan kivaa oli :)

 Käytiin kanssa lauantaina myös Kronaksella. Ja oli kiva :)

Sunnuntaina klo 07.30 nokka kohti Tamperetta! Lähdettiin kokeilemaan ratsastussimulaattoria, ja meni hyvin. Site mentiin Ideaparkkiin ja käytiin hesessä. Ja sen jälkeen funparkkiin. Oli ihan sairaan kivaa !! Kannattaa käydä :) !


Maanantaina menin Rastalle ja Karkille. Hoidettiin hepat ja lähdettiin. Laukannostoissa Rasta pysähty ja alko pukittelee ja pyörii. Mut pysyin kyydissä :) Rasta kulki jopa peräänannossa :o !! Rasta oli tosi kiva taas :--) 
Kuulin kanssa, että mummin naapurin koira oltiin jouduttu lopettamaan. Se oli jo 19vuotta, melkeen sokea ja kuuro :( Meinas tulla itku kaupassa kun mummi soitti mulle :'( Riepu oli tosi tärkee ja rakas mulle..

Tänään, eli tiistai. Normaali koulupäivä ja kohta tallille ridaa Santtu ja Malva. Ja sen jälkee estetunti. Meen varmaan Nanskilla ♥
HEII LUKEKAA TÄÄ!
Lauantai 30.3. Mut voi nähdä Ehon Tallilla Mäntsälässä kisoissa 70cm-luokassa, Nandro NLD hevosella. Saa tulla juttelemaan jos näkee mut. Ja ottakaa toki kuvia, ja laitelkaa niitä vaikka omaan blogiinne ja linkatkaa mulle.





















Kronas :)


2 kommenttia:

  1. Voisin tulla kattoo sinne Eholle niit kisoi.. En oo ikinä käyny siel :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu u :) Kumpumäki tarttee kannustusjoukkoja (; ja varsinki mä :D

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.