tiistai 5. maaliskuuta 2013

Ulkoasu

Heissan :)!

 Ulkoasu muuttunut nyt hieman, mitäs tykkäätte? Mielipidettä kommenttiboksiin! Ja muistakaa vastailla tuohon kyselyyn :) !

Kauheesti ei oo kerrottavaa, muutaku et tänään kävin ottaa geelikynnet Kauneuskulma Rosabellassa, kosmetologin pikkusisko teki mulle ilmaset :):) ! Tosi kivat tuli !Sellaset missä on turkoosii glitterii päässä ja peukussa ja nimettömässä sellasii timskui :) :D !

Tänää mulla on vielä hyppäri, ja meen varmaa taas ylläriylläri Nanskilla, vaikka oiskin kiva saada vähän vaihtelua. Vaikka Nanski onki paras ♥ ♥ Mutta eikai mulla sitte muuta..? Heippa (:


♥-Lillukka

4 kommenttia:

  1. Kiva ulkoasu:) Kyselisin vaan et aiotko laittaa sitä mun tekemää banneriii?:D:D

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) No se ei varman sovi tähän ulkoasuun :/ ? Jos voisit tehä, niin sellanen vaalenpunainen, johon tulis musta ja rantusta toi kuva, joka on tossa oik. kyselyn alapuolella, ja sitte musta winsestä jokunen kuva j sitte jos keksit jotain muuta kivaa :> ja tietty sitte vas. yläreuna aika isolla lukis 'Lillukan Heppaelämää' mustalla tai pinkillä, ja tähti perään :) tos ois tollanen jos vaivautuisit :D t. lillukkaa :) :D ku en oo nyt kirjautuneenä D:

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Tein sulle bannerin. Haluutko nähä sen? XD

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.