torstai 22. marraskuuta 2012

Innostus eläimestä...♥

Kuten otsikko kertoo, mun sydämen on varastanut bengalin tiikerit :) ♥.

 Mites siinä niin kävi? -No koulussa, enkuntunnilla me tehdään sellasta popplettia (popplet.com) eläimistä, ja eniten me kerrotaan mun ryhmän kaa belngalin tiikereistä ja lehmistä (lehmä on niiden joku tärkein lemmikki xd).. No siinä sitte etittiin kuvia tiikereistä, kappas vaan, arvatkaapa vaan, rakastuinko ensisilmäykseltä niihin, ne on niin kauniita, ja ihania c: siellä oli niin ihania ja erilaisia kuvia belgalin tiikereistä, en ois halunnu lopettaa kuvien ja tietojen selaamista...♥ Uusi lempieläin TOP5-LISTALLA(en tiiä miten toi top homma kirjotetaa XD). Laitan jotain kuvia sitte niistä ☺

Tänää ei oo ollu ihmeellinen päivä, koulun jälkee menin Annin kaa kampaajalle, Annilla meni siellä n. 1h 15min... Ihme ku jaksoin oottaa :D Oltiin siinä sitte Annilla ja mentii PoNuu (Pornaisten Nuorisokeskus). Oli siellä sitte ihan kivaa ja tälläi, katottii telkkarii, pelattii, yyms :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.