maanantai 17. syyskuuta 2012

Mä vihaan tätä konetta !!!

Nyt tää bloggaaminen on jääny toiselle sijalle... :c

Tänää latasin tohon postauksen (video) ja nyt se laitto vaan sen, mis harjailen iituu,, ja siin ei oo mtn järkee, ku sit siin on vaan se parinkymmenen sekan kestonen hommeli -.-


Eilen mul oli Iitun kaa hyppäri.. Meni ihan hyvin, mut ei vaa kauheen hyvin kääntyny oikeest pohkeest -,- :--D Hypättii 'rataa', n. 75cm c: Ku parin viikon päästä on kisat, ja tarkotuksen ois mennä 60cm ja 70cm (; Nii pitää reenaa (:: Oli ihan kiva ponny c---: sitte mentiin vähän ajan päästä kumpumäen syyskokoukseen, missä istuskeltiin minä, aino, fanny ja emilia ++ jotai pikkusii (alle 4lk).. (: Kuulin kans et Bondi oli tullu karsinanovesta läpi ku oli saanu paniikkikohtauksen, kun essi ja siiri oli lähteny helgalla ja takulla maastoon. Bondi oli jääny yksin tallii.. :( Sitte se oli juossu essin ja siirin luo.. Bondilt oli lähteny melkee puolet päästä (karsinan ovessa rautakalterit ja puualaosa), henkitorvee tullu reikä (?) ja kaulalihakset revähtäny :''( sit se oltii lopetettu :''c onneks sain harjata sitä vähä :) ♥ Mutta ei siitä sitte enempää :(((


Tänään Mia oli ratsastanu Iitulla, toivottavasti mennyt hyvin :) Olin junnukerhossa ponussa.. Ei tehty mitää ihmeellistä, hetki oltiin pihalla ja 'lainasin' juhon skuutti rampeil, hyvä tulos, menin yhen rampin yli, nähtävästi nojasin liika taakse ja sit se veti ympäri,, tuli peukkuu sellane ehana  haava ja polvee c: ♥ mut sitte joskus sadan vuoden päästä teen uuden postauksen..

Adios Amigo !

4 kommenttia:

  1. Voi Bondii <'3
    Koittakaa kaikki ihmiset kestää ♥

    VastaaPoista
  2. mä en löytäny sitä video postausta? kun kirjoittelit että olet laittanut sen tänne sivustolle...?
    missä päin teillä on ne kisat vai onko ne tallin omat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nosiis mä en pysty laittaa sitä, kun tää kone latas vaan sen yhen osan siitä, ja niitä on oikeesti viis.. et ei siin sitte ois mitää järkee... ja kisat on täällä, kumpumäen tilalla 30.9 sunnuntaina (:: saa toki tulla katsomaan miten poni pomppii :) kuka muuten oot ? c:

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.