sunnuntai 9. syyskuuta 2012

↓ Lueppa ↓

Sori kaikki lukijat! En oo ehtiny yhtään bloggailee :( Nyt kerron teille jotain..

Eilen olin tylsyydestäni koko ajan koneella :D kukaan ihminen ei voinu olla :7 Mulla oli ridatunti klo 14-15, joten lähettiin pistää Iitua 13.00.. Haettiin se eka vaan sisälle.. Äiti hoiti sen, ku halus :p No sillä ikaa mä pistin Iitun ruokia, ja Sindi oli riisuttu, vaikka sen piti mennä vikalle tunnille, joten pistin sen Jennan kaa kuntoon :) .
 Mentiin sitte tasan aikoihin laittelee esteitä maneesii. Meil oli neljä estettä, linja ja kaks muuta... :--D Tultiin A-päädystä halkasijalle, oik. voltti, vas. pun. esteen ympärille voltti, ja sen jälkee keltasen esteen ympärille voltti oikeelle. Taipu ihan hyvin ja oli suora.
  Sitte alettiin hyppäämään, ekaks tultiin sellanen 50cm pysty, Iitu hyppäs tosi nätisti !!
 Tultiin sitä parisen kertaa ja sitte tehtiin sillee et tultiin se verkkaeste, sen jälkee vasemmalle, e:stä 'kokorataleikkaa' kapeeraitaselle, meni hyvin! Se este oli muuten n. 60cm :/ Seuraavaks tultiin linja, ekana oli okseri (n. 60cm) ja neljä askelta pystylle (n.60cm). Hyvin meni sekin! Sitte Mia nosti sen n. 65-70cm pystyks, ja sen verkkaesteen n. 65cm (: Meni hyvin ! Vikana tultiin rata ja seki meni hyvin !! Sit piti tulla sellane uusinta'rata', piti kääntää _heti_ kapeeraitasen jälkee oikeelle ja tulla se verkkaeste ! Hyvin meni ! :) Iitu oli ihana ♥ .♥ Hoidettiin se ja lähittiin kotiin, ja sitte olin melkeenpä koko loppupäivän koneella :D

Ei oo tästä päivästä kuvia, joten laitan pari muuta kuvaa ↓










2 kommenttia:

  1. ihan kivoja kuvia ! :---)
    vinkki: olisi paremman näköistä, jos laittaisit kuvat erittäin suuriksi ? ;)

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.