tiistai 17. maaliskuuta 2015

UUSI PONIKAVERI


Hei vaan! Kumpumäelle tuli joku aika sitten uusi poni, ruuna Rubins. Se on nyt sairaslomalla, ja auttelen omistajia sen kuntoutuksessa. Pääosin olen nyt taluttanut sitä maastakäsin järjestelmällä, tai ilman sitä maastossa. Se toimii fiksusti, mutta joskus saattaa säikähtää jotain, ehkä vähän turhaankin.


Olen myös mennyt selästä jonkin verran käyntiä, kun sillä ei vielä saa ravata selästä. Poni on ihan hirmu huippu, kun sen saa keskittymään! Nyt sillä on vain aika paljon "urpoenergiaa", niin se yrittää luistaa hommista. Muuten se on tosi mukava ja hauska poni ratsastaessa. :)


Oli kenties hauskaa?

Hoitaessa ja muutenkin yleisesti sen kanssa pitää olla päättäväinen, eikä sitä saa päästää sieltä mistä aita on matalin. Rupsu on todella utelias hoitaessa, mutta joskus se menee vähän yli. :D Se myös näprää suulla kokoajan kaikkea, ja laittaa pään usein olalle, että mun pitää kannatella sen iso päätä, haha. :D


Mun olisi tarkoitus jatkaa ponin ratsastusta sitten, kun se on kunnossa. :) Rosella ei tietenkään ole lähdössä mihinkään, vaan on se ykkösponi mulle aina. ♥


Tässä nyt pieni esittely tästä ponin pallerosta, aion jatkossakin kertoa ponista blogissa. :) Kaikin puolin siis hauska poni.


♥-Lillukka











2 kommenttia:

  1. Vähänkö Ruubins on söpö! :3 Ois kiva jos tekisit useemmin postauksia, kun nää on nii kivoi :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. :) ja tekisin jos olisi materiaalia kun on tyhmää tehdä kuvattomia postauksia :(

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.