tiistai 21. lokakuuta 2014

NIIN PALJON KERROTTAVAA TAAS


Kaikkea on kerennyt tapahtua tämän yli kuukauden aikana, jolloin en ole postaillut, anteeksi siitä, Ensin voidaan käydä näiden päätähtien ja pilotin kuulumiset pikaisesti läpi. Iines, Iineksellä oli tietääkseni kaviokuume, tai jotain sen tapaista ja oli saikulla ja oli niin hellyyden kipeä, ettei sanat edes riitä kuvaamaan sitä, jos Iines on kyseessä. Kun ponilla alettiin mennä kevyesti, liikuttivat sitä pari tallikaveriani. Maneesissa pari kertaa poni käveli mun luo ja alkoi seuraamaan, vitsi se on niin ihana! ♥ Nyt poni on kumminkin palannut takaisin tunneille ja menin sillä yhdellä koulutunnilla, meni niin mageesti! Estetunneille poni ei toistaiseksi ole päässyt, mutta torstaina sen pitäisi päästä jo, ja tietenkin tuttu pilotti selässä, toivottavasti. ;)




 Varkku, joka oli ja on vieläkin saikulla. Joku vanha jalkavaiva alkoi vaivaamaan, jonka se osoitti ontumisella. Varkku, jos joku niin on kyllä hellyyden kipeä (Huom kaikki kumpumäkiläiset, käykää vähän rapsuttelemassa ja antamassa pari leivänpalaa ;) )! En tosiaan tiedä, milloin Varkku pääsee takaisin tunneille...



Rosella, voi aivan mainiosti. Olin sillä 4.-5.10. aluevalmennuskatsastuksissa. Lähdettiin hyvin mielin ja poni sai kaikkiin jalkoihin siniset pintelit ja sitten sinisen satulahuovan, meiän transverttiili. :D Ekana päivänä katsastus oli jo aamulla 8.00-8.45, eli todella aikaisin. Jäin jo perjantaina tallille yöksi, koska herätys oli jo 5.00! No, ei voi mitään, ratsastus henkeen ja vereen ja jos haluaa menestyä niin on pakko, vaikka ei mua väsyttänyt aamulla ollenkaan. :D Ensimmäisenä katsauspäivänä Rosella ei liikkunut kovinkaan hyvin, oli aika etupainoinen ja kulki huonolla kaulalla. Toisena päivänä oli vasta iltapäivällä, joten menin yöksi kotiin. Toisena päivänä, kun laitoin Rosellaa ja aloin ottaa loimea siltä, niin se päätti purra äitiltä palan korvasta, jonka takia hän ei päässyt mukaan. Toinen katsastus sujui todella hyvin, ainakin omasta mielestä. :) Katsastuksenhan piti Mikaela Soratie (kirjoitetaanko se edes noin:D?), joka sanoi että pääsen aluevalmennuksiin. Kuitenkin hän mainitsi, etten tule pääsemään Rosellalla pitkälle, kun ei sen liikkeet riitä. Mutta eihän me edes haluta Rosellasta maajoukkueponia, ja kyllä Rosellalla riittää liikkeet ihan hyvin HeA:han, josta ylemmäs tuskin tulen pitkään aikaan pääsemään. Sitten meillä oli lauantaina 18.10. koulukilpailut Nurmijärvellä, jotka meni ihan hyvin ja saatiin 62%  ja oltiin 6/11 ja parhain poniratsukko tulos. 

Lähdössä joihinkin kisoihin
Aluekatsastuksista

Sitten 13.9. menin ensimmäiset aluekilpailut, aluemestaruudet, jotka menivät tosi hyvin ja saatiin 57% ja oltiin keskijoukoissa. :) Rosella oli super, hyytyi käynnissä mutta muuten tosi kivasti! :)

Aluemestaruudet

Aluemestaruudet



Starttasin myös Pilkulla 14.9. estekisoissa 80cm, jotka sujuivat oikein mallikkaasti ja sijotuimme 3/20. :) 




Sitten oli omat kotikisat Aurinkotallilla Rosellalla 27.9. jossa starttasin HeB ja saatiin 59% ja rata oli toosi hyvä! Sijoituttiin 2. :) Sitten menin ensimmäisen HeA:n Rosellalla, ja sekin rata meni tosi hyvin, paitsi pohkeenväistö ei onnistunut. Saatiin 58% ja oltiin 2/3. :)






Käytiin Kumpumäellä myös yhdellä tunnilla rallittelemassa tuntsilla ja sain Laten! :D Mentiin niin sanotusti kovaa ja korkealta. Late oli sika kiva. ♥









Sitten kaikista "mullistavimpaan" asiaan, eli FAST DOG (sivupalkki "maskottimme") on ruvennut sponsoroimaan mun harrastusta! Saan siis välillä sponsorituotteita sieltä, ja esittelen ne täällä sitten. Edustan Fast Dogia kaikissa sen tapahtumissa jne. :) 

Eiköhän tässä ole nyt kaikki oleellinen. Kysykää kommenttiboksissa jos on jotain kysyttävää! :)
Ja siis, anteeksi tämä tauko, mutta sponsorin avulla saan varmaan näitä postauksiakin kasaan! :)


♥-Lillukka




6 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus piiitkästä aikaan ja onnee hyvin menneistä kisatuloksista! :)

    VastaaPoista
  2. Varkku oli eilen (20.10.) tunnilla eli ihan kunnossa kai :) ja onnee kisoista+katsastuksista!

    VastaaPoista
  3. Ed.ano mainitsikin että Varkku tosiaan on taas tunneilla ainakin muutamalla ollut.
    Kiva et sait fast dogin sponssaa sua ja tsemppii Rosellan kaa kisoihin,ja toki kumran kisoihinkin. ☺️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ok! :) niimpä, tosi kiva ja se saa mut varmaan postailemaankin edes jotain. :) kiitos. :)

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.