tiistai 1. huhtikuuta 2014

Rosellalla ratsastusta & Bogalla maastoilua

Moikka taas kaikille ja kivaa aprillipäivää! Viime viikolla ei tapahtunut kummia, paitsi liikutin Bogan torstaina ja estunnilla menin Iineksellä, Iines otti kentällä vähän kierroksia, ja mentiin laukkapohkenväistöjä ja laukanvaihtoja joka askeleella! :D Pejantaina ratsastin myös Bogan ja kävin maastossa kävelemässä ja koulutunnilla menin Miisalla, ja Miisa oli oikein mukava, vaikka meninkin ilman piuhoja. Voimmi siis siirtyä viikonloppuun, eli Bogailuun ja Rosellailuun. Pari on toivonut postausta Rosellasta, ja tässä sitä olisi.
Lauantaina menin Bogalla, ja kävimme maastossa niin että äidillä oli koirat mukana. Boga ei pelännyt koiria ollenkaan, Tarmoa sentään jännitti vähäsen, ja Rölliä ei hetkauttanut Bogan nuuhkimiset. Kävimme noin tunnin kävelylenkillä, mitä nyt otin ihan vähän ravia, en laukannut ollenkaan tällä reissulla. Mentiin tietä pitkin alkumatka, jossa oli hirveän kamala piha josta tuli savua, ja poni päätti että tässä on meidän päätepysäkki. Ei se kauaa siinä jäkittänyt, kunnes sain ponin liikkeelle, ravasin äidin kiinni. Mäenpäältä kääntyi metsään "polku", ja menimme sinne. Äiti otti meistä pari kuvaa, jotka onnistuivat ihan hyvin! :) Boga ei malttanut seisoa kauheasti, joten se repi päätään aika paljon alas.. Kunnes poni malttoi seistä, tuli kivoja kuvia. Kuvissa esiintyy myös koiramme.









Kävimme metsäpolun päässä ja lähdimme kotiin päin. Huomasi, että olimme menossa kotiin päin, koska Bogan vauhti kiihtyi, eikä kytännyt mitään. :D Menimme toisen metsäpolun, nimeltään Niinanlenkki, ja loppumatkan ajan kuvailin selästä käsin.



Äiti taluttaa kaikkia nelijalkaisia ;)












Melkein perillä
Kun oltiin tallilla, hoidin Bogan pois ja lähdettiin kotiin. Siivottiin kotona mun huone, ja järjestyskin vaihtui.










Ditte ♥





Sunnuntaina mentiin käymään Rosellalla. Tallilla oltiin joskus 11.00 aikaan ja käytiin hakemassa poni sisälle. Harjattiin se hyvin, laitettiin suojat ja käytiin Veeran kanssa laittamassa Rosen ruuat. Tämän jälkeen laitoimme ponille satulan ja suitset ja lähdimme kentälle. Kentällä menin alkukäynnit aika pitkään, jonka jälkeen otin ohjat ja tein niin että tein lyhyille sivuille ympyrän ja jatkoin uraa pitkin. Kunnes tätä olin tehnyt hetken, tein pitkät sivut ravissa, mutta lyhyet sivut käynnissä. Pian Merita (ponin omistaja) saapui paikalle ja aloitettiin hommat. Harjoiteltiin C:1-rataa, koska sunnuntaina (6.4.) olisi tarkoitus mennä Nurmijärvelle starttaamaan. Rosella kulki kivasti ravissa, mentiin keskiympyrällä. Laukannostot ovat mulle Rosellan kanssa vähän vaikeita vielä, mutta kyllä nekin vielä joku päivä onnistuu! Laukannostot ovat vaikeita, laukka ei. Mentiin laukkaa koko ajan keskiympyrällä. Vasempaan suuntaan laukannostot onnistuivat ihan hyvin, kun taas oikealle oli hankalempaa. Ensi kerralla paremmin! Lopuksi tulin vielä radan, rata onnistui hyvin, mutta tehtiin vielä pari peruutusta uudelleen, askeleenpidennykset, sekä laukannostot.


Kevennän

Kevennän

 Kunnes kaikki onnistuivat edes joten kuten, Merita laittoi pienen ristokon ja tulin sen molempiin suuntiin pari kertaa. Rosellan hyppy oli kiva! :) 

Silmätkiinni- tyyli



Tämän jälkeen hoidettiin poni perusteellisesti (harjaus, jalkojen kylmäys, loimitus)ja veimme sen ulos, ja lähdettiin kotiin.


Kommenttia!

♥-Lillukka

13 kommenttia:

  1. Kiva postaus, voitko laittaa kuvia sun ja Miisan tunnista siis jos sulla on kuvia/videoita siitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti ei ole, joten postausta ei ole siitä tulossa..:/

      Poista
  2. Uiuiui :D Oikeesti ootan et tuut Rosen kaa Kumpumäkee kisoihi! Ja tsemppii sinne Nurmijärvelle!

    VastaaPoista
  3. Uliuliuli! Kärsivällisyyttä ;) ja kiitti! :)

    VastaaPoista
  4. Voin kuvaa sit sunnuntain kisoissa rataa ja muutenkin

    VastaaPoista
  5. Rosella liikkuu kivan näkösesti sulla :) Tsemppii kisoihin :)

    VastaaPoista
  6. Sulla on ihana huone!♥ Ja sulla ja Rosellalla menee hienosti! :)

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva postaus ja tsemppii kisoihin! (:

    VastaaPoista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.