lauantai 9. marraskuuta 2013

Bannerikilpailun voittaja on... tyyddyydyyy...


JH/KOODIKIELELLÄ ! Onnea hirmuisesti Sinulle :)

TEKSTI KIRJOITETTU TIISTAINA 5.11


Kaikkien bannerit olivat hienoja, ja joskus tulevaisuudessa voi olla että käytän Sinunkin banneriasi ;)

Tämä banneri pysyy joulukuuhun asti, ja sitten muuttuukin ulkoasu jouluisemmaksi ! Saatte ihmeessä tehdä mulle talvibannerin (kokoa 1000x400 ja Diten kuvia mieluiten, jouluisia kuvia tulee, kunhan tulee lunta ja sillee) :). Kiitos oikeasti kaikille bannerin tekijöille, ootte varmasti nähneet vaivaa tämän eteen, kiitos ♥ !


Nyt meidän "lukujärjestys" muuttui Diten kohdalla, koska menen sillä 4krt/vko, jeejee ;) Nyt sitten olis sillai se viikkokalenteri, että "Tiistai - hyppypäivä, Torstai - Maastoon, Perjantai - Tuuppailua, Lauantai - Ilmansatulaa, tuuppailua, puomeja tai maastoon", eiks je, oisko hyvä, miten Sä tekisit ton :) ?

4.11 Maanantai

Estevalmennus Iineksellä. Jippii ♥ ! Tehtiin ilman jalustimia tehtäviä ja sitten yhdellä kädellä. Iines oli ihan liekeissä koko valmennuksen, vielä kun se kääntyy vähän nopeemmin niin se on perfecto !
Harmi kun ei ollut kuvaajaa :/ Iines paras ♥

5.11. Tiistai

Hyppäri Ditellä. Meitä oli vain 3, joka on tosi luksusta ! Tehtiin uusinnanteitä, joissa poni oli super ! Ditte kävi kierroksilla ja oli ihan innoissaa. Kerran se kielsi, joka oli tavallaan mun vika ja ihan ponin sikamaisuutta. Ditte ihana ♥ !

7.11. Torstai

Milkan kanssa käytiin Ditellä ja Bogalla maastossa ja molemmat ponit oli iha menossa ! Ei keretty olla kuin 50min, kun Bogalla oli vielä talutus.. Milka meni maneesissa vielä 15min Ditellä ja Ditte meni kivasti.

8.11. Perjantai

Koulutunti Ditellä. Ihan järkyttävä ! Se rullas, rullas ja rullas, juoksi alta, kipitti, kävi kierroksilla ja plääh.. Niin paljon pitäisi tehdä töitä, että saisi sen joskus rentoutumaan ja rauhoittumaan ryhmätunneilla. Tehtiin pohkeenväistöjä.

9.11. Lauantai

Mentiin Ditte Marielan kanssa puoliksi, mä menin eka, ja Ditte oli tosi kiva ! Tein ympyröitä joissa irrottelin sen lihaksia ja työstin takapäättä. Ditte oli mukavan kevyt tänään. Mariela meni lopuksi ja meni hyvin :)
 Sitten vähän surullisempia ja iloisia uutisia...
Me lopetetaan Diten vuokraus vuoden vaihteessa. Haluatte varmastikin tietää miksi ihmeessä? Yksinkertainen vastaus = Diten vuokrahinta olisi noussut alkuperäisestä sopimuksesta ja Ditelle tuli myös toinen vuokraaja kuvioihin. Joten siksi teimme päätöksen että annamme tilaa muille ja sain sitten samaan aikaan mahtavan tarjouksen toisesta karva-ooppelista !
Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen ovi aukeaa. Eiks se näin mee ? Ehkä surullisistakin asioista voi seurata jotain parempaa :) Palaan asiaan kun on enemmän kerrottavaa.

P.S. Saatatte arvata sen joskus myöhemmin jossain postauksessa ;))






Laaduil !
 
 
 
Sori, tosi vanhoi kuvii jotka on jo esiintyneet blogissa.
 
 
♥-Lillukka
 


3 kommenttia:

  1. Eikä :( Ditte oli sulle just täydellinen poni, sen kaa pysty tekee ihan mitä vaa ja sä oot kehittyny Diten kans oikeesti tosi paljon :) Mut en ollenkaa epäile, että tämä tulee olemaan myöskään väärä päätös, sä voit kasvaa koht Ditelle liian pitkäks, nii parempi aikasemmin, kun silloin, kun on pakko <3 mut hei, saaks udella, kuka se seuraava vuokria olis mahd.? :D t.Minö super utelias Kia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nii i. Ja mielummin mä vuokraan sitten ponia ihan yksin :) Ja Ditte tosiaankin on mulle jo vähän pieni, ni en haluu "rääkätä" sitä ponia sitten enempää... Et saa udella ;) saat tietää sen sit ku asiat varmistuu.
      P.S. saatat huomaa sen joissain postauksissa ;)

      Poista
    2. P.S. Vastasin vahingos vääräl tilil D:

      Poista

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.