lauantai 8. joulukuuta 2012

Jaksoinpas :D

Hei, mä jaksoin, ei muutakaa tekemistä :D Mut tän blogin ylläpitämisen päivät vähenee... Mä pidän tän blogin, poistan tai vaihdan nimen yms..

 Asiaan,, ollaan äitin kanssa katteltu vuokrattavia polleja, 1nappas :) ♥ Tosi kivan kuulonen poni, asustelee Paippisissa... Se on kuulemma kiltti, kentällä hieman laiskahko, mut kisoissa viis ylimääräistä moottoria, äiti laitto sille sp:tä :) Ja se kerto vähä siitä paikasta yms.. Kisoissa se menee ihan sairaan kovaa :D ! Ainakin este kisoissa... Mulla ei nyt oo sitä linkkii siihen videoon, koitan saada sen :) !

Muistakaapas stalkkerini että tuo äänestyslaatikon päivä vähenee, äänestelkääpäs sitä :) ! 16päivää enää (;; !

Eilen kuvasin Röllii ja Tarmoa... Super hyviä kuvia tuli ♥ !

 Menin Iitulla kentällä, hirvee energiapommi, menin sellasta vähän maastakaivettua puomia.. Iitu oli tosi jäykkä ja kova edestä -.-.. Joten pyysin ainoo vähän ratsii iitulilla :) ♥ ! Nooh, arvatkaapa vaan, kuinka hianosti iituli meni ♥ Ja aino tykkäs itusta c:: ! Iitusta tuli paljo rennomman näkösempi :). Sen jälkee hoidin iitun ja lähin kotii, kävin äkkii fb:ssä ja menin ulos Saanan kaa :))) !

Alempana kuvia Röllistä :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.