keskiviikko 1. elokuuta 2012

4. Hööks ♥

Käytiin tänää hööksissä. Kun eiliseltä kerty vähä rahaa.. :D Ostin ittelleni uudet ratsastussaappaat (http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=200040&deptid=80&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC). Sitte iitulle tuli suojat (http://www.hooks.fi/product.aspx?productid=610755&deptid=4&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC), ratsastusloimi (en läytäny kuvaa, mut se on sellane vihree ja sitte siin on sellane polle hahmon kuva) ja korvahuput (en löytäny niistäkää kuvaa, ne on sellaset tummansiniset joissa on siin otsankohassa pollehahmon kuva).


Ridasin maneesissa, A-päädyssä, koska tunnit alko tänää.. Meni tosi hyvin! Oli alkutunnist jo tosi rento ja mukava, myös edestä. Ratsastuksen aikaa sato kaatamal ja ukkosti, tunnin aikana yks Hilma meinas lähtee pariin otteeseen, mut ratsastaja sai pidettyä sen hanskoissa.. Tein iitulla iha normi taivutteluja, ylitaivuttelua, menin koko ajan ympyrällä. Oli jälleen kerran ihana ♥
Kerran se söpöili (;
Laatu kiittää !! Kumra, estekisat 60cm

4 kommenttia:

Kommentoikaa mitä mieltä olitte postauksesta ja mitä voisin blogissa parantaa :) ! Ettehän kommentoi mitään sellaista, mitä ette haluaisi sanottavan teille.