tiistai 21. huhtikuuta 2015

KUVAILUA


Pahoittelen sitä, ettei postaus ole hevospostaus! Välillä kuitenkin ihan kiva vaihdella. ;)


Kuvasin meidän koiriamme tänään, kun pääsin koulusta kotiin. Harmillisesti juuri, kun sain kuningasidean aurinko meni pilveen. :( Mutta tässä pientä kuva saldoa koirista!

1. Tarmo f&#%`chinese ei osaa pitä silmiä auki

2. Oman egonsa vanki

3. Vuh

4.

5. taas vaihteeks chinese

6

7

8. 

9

10

11. ♥

12. ja taas...:D
Rölliä on ihan huippu kivaa kuvata, kun se osaa poseerata ja tykkää kun sitä kuvataan! Tarmo myös ihan mielellään on kameran edessä, jos sitä ei nöyryytetä. :D 

Mikä kuva oli teidän lemppari? Kuvaatteko te teidän lemmikkejä?

♥-Lillukka

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

KUULUMISIA & KURKISTUS HUONEESEENI



Kimmo Sulkalan hevonen Sulo


Moikka taas pitkästä aikaa. Kaikkea on kerennyt tapahtua taas, ollaan oltu ponin kanssa kisoissa ja myös starttasin kotikisoissa Nanskilla HeB K.N. Specialin ja saatiin 56% ja estekisoissa Malvalla 80cm, todella hyvällä radalla ja oltiin 3/8 muistaakseni. :)

Nanski

Malva

 Rosellan kanssa oltiin Poni-Haassa ja mentiin HeA ja saatiin reilu 66% ja voitettiin, oon niin ylpeä meistä molemmista! ♥ Sitten vähän aika sitten oltiin MänRalla ja mentiin HeA:10, eikä mennyt kovin hyvin. Verkassa Rosella oli super, mutta radalle tössähti pehmeän pohjan takia. :/ Valitettavasti en saanut ladattua puhelimelta kuvia koneelle, joten en saa yhtäkään kisakuvaa Rosellasta. :( Treenit menee nyt todella kivasti, ja ensi kuussa olisi meidän ensimmäinen kansallinen startti ponicupissa!

Poni-Haka 29.3

Kisaponi♥
Mun huone koki taas tänään muutosta, tosin vähän suurempaa nyt. Annetaan kuvien kertoa enemmän!
















Oikein taiteellinen kuva 


Itse pidän huoneestani tällä hetkellä paljon, ja toivottavasti jaksaisin pitää sen näin siistinä jatkossakin. :) Mitä te tykkäätte?

♥-Lillukka