maanantai 19. tammikuuta 2015

Hyvästi Rakas

Kaikki kuvat ©Vilma Jarkkola!


Moi taas kaikille, tosin surullisissa fiiliksissä. Ajattelin vain tulla kertomaan, että Iines on myyty, ja lähtee keskiviikkona (21.1.) uuteen kotiin. 
Asia harmittaa minua todella paljon, sillä rakastan Iinestä todella paljon. Sain kehitettyä meidän välille siteen, ja pystyin luottamaan Iinekseen 101% ja se minuun. 
Iines on saanut minut raivoamaan, nauramaan ilosta ja nyt itkemään surusta. En vain voi käsittää, kuinka mulle käy taas näin. Miksi mä tykkään tälläisistä poneista, jotka eivät sovi ratsastuskouluun? Kenellä mä alan nyt hyppäämään? Ketä mä nyt alan hoitamaan? Ketä vasten mä voin nyt itkeä? Kenelle mä nyt voin kertoa kaikki salaisuudet ja murheet, niin että kukaan muu ei ikinä saa tietää niitä? Ketä mä voin rakastaa niin paljoin kuin tätä ponia? Ketään samanlaista ponia ei ole, eikä tule, kuin Iines. Kukaan ei pysty korvata sitä. Nyt mä tiedän, miltä tuntuu kun sydämestä puuttuu pala, jota ei ikinä saa takaisin. Pitää vain ajatella positiivisesti, että näin on vain parempi Iinekselle. 
Kiitos Vilmalle, joka perjantaina (16.1.) kuunteli mun itkuja, ja sunnuntaina (18.1.) tuli ottamaan mun kanssa viimeiset kuvat ponin kanssa. ♥







  

Thank you for everything my Darling. ♥




Linkki videoon

♥-Lillukka