sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Joulukuusen koristelu

Ajattelin, että voisin tehdä tänään videon, kun koristelemme meidän joulukuusen, joten hope u like it. :)


Jos video ei näy, paina tästä!
Video HD:lle!

Mitä tykkäsitte? :)

♥-Lillukka

maanantai 8. joulukuuta 2014

Rosellan kootut


Päätin tehdä tälläisen "Rosellan kootut" postauksen, johon tulee Rosellasta niin sanotusti outoja kuvia. Pidemmittä puheitta aloitetaan.



Oliko sulla siis jotain mulle?

Vaahtosuu Rosella

Siellä oli joku ihan varmasti! -tai sitten se oli vaan sun harja joka kutitti sun korvia...

Nyt mä haluan sen namin ja väännyn ihan millaseen asentoon kunhan saan sen namin!!

hiiop...
...ja ympäri!


Oot ihan tyhmä kun yrität pussailla mua! Puren sua nenästä sitte.

Taino, oli täs sittenki ihan kiva olla..


Molemmat niin fiksunnäköisiä...:D

Joo mä tiiän et mä olin hyvä, ja toi ruusukekin on varmaan tosi hyvää!


Tuukki lähemmäs...

No se tuli lähemmäs... Nyt mä mökötän.

Ai mä kuulin et joku rapisi, anna tänne!


No just joo! Ei sul ollukkaa mitään...

Nomut jos sul sittenki olis jotain, jooko!
Niin siis kuten huomaatte, poni on aika paljon namin perään. :D Joka tapauksessa, poni on kumminkin aina se kaikista söpöin ja ihanin poni! ♥


Mitä piditte tälläisestä erikoispostauksesta? 
♥-Lillukka

SPONSORITUOTTEET

Kaikki kuvat ©Mariela, ellei toisin mainita
 Moikka pitkästä aikaa. Tässä postauksessa päästään pitkään lupaamieni sponsorituotteisiin niin sanotusti käsiksi. Tuotteet ovat sponsoreineet minulle koiratarvike Fast Dog, iso kiitos siis hänelle. Tuotteet ovat olleet laadukkaita ja todella mukavia päällä. Hintoja tuotteista en tiedä, joten niitä en mainitse tässä.


Kuva vääristää väriä.

Kuvassa näkyvät pipo ja fleese ovat Fast Dogilta (muut vaatteet vain ulkonäön takia).
Fleese on merkiltään Jackson ja väriltään tummanpunainen (kuva vääristää väriä hieman). Todella mukava ja pehmeä päällä! Molemminpuolin sivuilla aika isot taskut, joihin mahtuu hyvin vaikka puhelin. Olen tykännyt todella paljon! Tässä on selässä isolla Fast Dogin logo ja rinnassa minun nimeni. Tämä on kokoa S.






Pipo on equipagen tummansininen villapipo. Todella mukava päässä, tarpeeksi kireä, että pysyy päässä. Pipon päässä on vielä tupsu, joka ei ole liian iso, että painaisi. Pipo on myös näyttävä ulkonäötään! Tässä on sivussa Fast Dogin logo.







Equipagen musta toppaliivi. Todella mukava ja lämmin päällä, sekä miellyttää silmää! Kokovartalokuvia näet alempaa tuosta. Tykkään todella paljon, ehdottomasti yksi lempi tallivaatteista. Tässä on selässä isolla ja rinnassa pienellä Fast Dogin logo. Tämä on kokoa S.







Horse Guardin viininpunainen full kokoinen koulusatulahuopa, jossa on tummansininen kimallenauha (joku fiksu valaisee mua ja kertoo mikä sen virallinennimi on XD). Molemmin puolin huopaa on Fast Dogin logo. Huopa on ollut kerran käytössä Rosellalla, ja sopi todella hyvin sen selkään ja satulaan. Tässä on iso säkätila. Tykkään tästä laadultaan ja ulkonäöltään todella paljon! Jouduttiin käyttämään vähän mielikuvitusta, ja haettiin puuvarastosta pölyinen keppihevonen, joka toimi mallina, kun ei saatu oikeaakaan hevosta tuohon hätään. :D







Equipagen valkoinen full kokoinen koulusatulahuopa., jossa menee hopeinen nauha. Molemminpuolin huopaa menee Fast Dogin logo. Huopa ei ole kertaakaan ollut käytössä, mutta on malliltaan melkein samanlainen kuin punainenkin. Tykkään ulkonäöllisesti todella paljon tästä. Jouduttiin taas ottamaan keppihevonen tähän(kin).






Horse Guardin tummansininen fleeseloimi valkoisella ja punaisella reunalla, peppukiinnityksena hieno koriste'nauha'. Loimessa ei ole mahalenkkejä, joka on hyvä, koska tämä on edustusloimi kisapaikoille esim. verkkaan yms. Etukiinnityksenä perussoljet, joiden eteen tulee vielä tarrakiinnityksellä tuollainen läppä. Loimen takaosassa on vielä Fast Dogin logo. Hevosen päällä tämä ei ole vielä ollut, mutta muuten miellyttää silmää todella paljon! Tykkään tästä.

Toivon ettei tosta keppihevosesta tule nyt mitään "sanomista", koska en ratsasta niillä enään, se oli vain kuvissa auttamassa. :) Onko teillä sponsoria? Jos on, kuka sponsoroi? Jos ei ole, haluaisitko?

©Minä

Tykkäsittekö varusteista? Kertokaa mitä mieltä olitte. :)

Haluatteko jotain jouluspesiaalia? Ehdotelkaa alas!

♥-Lillukka