perjantai 13. kesäkuuta 2014

Kisat 7.-8.6


  Moikka taas kaikille!

Otsikosta päätellen, mulla oli viime viime viikonloppuna kilpailut. Ennen sitä, kuitenkin laitan siltä edelliseltä estetunnilta kuvia tähän. Kuvista voitte päätellä, että hypyt olivat todella huonoja eikä Iines ollut hyvin menossa.



Älkää välittäkö ilmeestä...


Noniin, nyt niihin kisoihin.
Lauantaina starttasin Varkulla HeB:n (anteeksi, mainitsin viime postauksessa väärän radan). Luokkani alkoi vasta iltapäivällä, joten aamulla olin "töissä". Kävin aamusta kuitenkin harjaamassa ja Sevilla (klikliklikliklikliklikliklik) letitti, ja teki suokkiletin ja mä tein häntään letin. Menin verkkaamaan n. 40min ennen radalle pääsyä ja Varkku oli verkassa ihan ok., pelkäsi yhtä kulmaa kun sieltä tuli joku mies sateenvarjon kanssa. Mutta Varkku nyt pelkää kaikkia, joten ei anneta sen häiritä. Rata meni suht. hyvin, mutta en ollut siihen kauhean tyytyväinen, Varkku vähän juoksi ja viimeiselle laukkalävistäjälle kääntyi omia aikojaan. Saatiin radasta 62% ja sain mun istunnasta 7.5p.! Numerot oli 5.5-7, eli aika hyviä numeroita. Sijotuimme Varkun kanssa 2.sijalle, ja sain tosi ihanan huovan esinepalkinnoksi! Varkku hauska polle. ♥







Sitten seuraavana päivänä oli estekisat, joissa starttasin Iineksellä 80cm. Mun luokka alkoi myös vasta päivällä, joten kerkesin olla töissä radalla. En tehnyt Iinekselle lettejä tms., pelkästään pinkki satulahuopa, pinkit pintelit ja muut normivarusteet. Verkka oli ulkona ja Iines oli vähän pohkeen takana, eli hieman laiska, tai ei laiska, muttei reipaskaan. Otin jonkun verran hyppyjä, ja hypyt oli ihan ok. Kunnes pääsin radalle, sai ottaa ns. verkkahypyn siinä, ja mä otin. Se tippui, mutta aloitin radan. Alkurata meni ihan ok, sarjalle Iines vähän epäröi, mutta pelasti, ei tullut tiputuksia perusradalla, joten jatkoin uusintaan. Uusinta meni hyvin ja sain ratsastettua hyvin aikaa, mutta uusinnan viimeinen este tippui. Tosi harmi, sillä meillä oli koko luokan nopein aika uusinnassa!! Jos Iines ei olisi tiputtanut (joka oli kyllä mun moka kun tein aika huonon tien ja unohdin ratsastaa), me oltaisiin voitettu! Vitsi että harmittaa nyt. :/ Ei kuitenkaan sijoituttu, mutta oltiin 8., ja 6 sijoittui ja lähtöjä oli vähän yli 20, eli kuitenkin aika hyvin! Kyllä me kohta startataan vielä isompaa, hienoin poni! ♥







Nyt oon mummilla, ja meen huomenna mun tädin kanssa leffaan, syömään ja shoppailemaan. :)




Nyt rakkahat lukijat, kommenttia!

♥-Lillukka

perjantai 6. kesäkuuta 2014

Pieniä suunnitelmia

Moikka, ajattelin nyt taas kertoa hieman viikonlopun suuinnitelmista. Kirjoitan puhelimella, joten en pysty lisäämään kuvia, joten luvassa tylsä postaus. 

Eilen mulla oli estetunti Iineksella ja Iines oli tosi huono ratsastaa, mikä tietysti saattoi johtua siitä, että oli todella kuuma ja se oli mennyt jo sinä päivänä yhden tunnin ennen minun tuntiani. Iines ei ollut pohkeen edessä eikä tehnyt hyviä hyppyjä, sekä puski todella paljon oikealle. Tultiin kuitenkin lopuksi 80cm rataa. 

Tänään mulla on vielä koulutunti, jonka menen luultavasti Varkulla. 

Viikonloppuun. Mulla on siis lauantaina koulukisat, joissa starttaan vain Varkulla ja menen HeB K.N. Specialin. Toivottavasti rata menee hyvin ja odotan yli 60%. :)
Sunnuntaina startataan, aika huonoin mielin, 80cm Iineksellä. Toivottavasti Mia antaisi Iinekselle edes vähän kauraa, jotta saataisiin lisää tulta moottoriin. ;) 
Yritän jaksaa postata viikonlopusta!
❤️-Lillukka

maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kesän suunnitelmia + tuntsamestaruudet!


Hui, kun ihan hirvittää tämmöiset postaustauot! Mun on monesti pitänyt tulla kirjoittamaan vaikka mistä asiasta, mutta kun olen kävellyt huoneeseeni, se on jäänyt oven taakse, enkä olekkaan jaksanut kirjoittaa... 

Vaikka mulla ei nyt olekaan ratsastuskuvia, niin kerron silti viime viikonlopun Tuntiratsastajien Championaateista! Koulupäivänä starttasin HeB-luokan Varkulla. Verkassa Varkku oli tosi kiva ratsastaa, radalle päästyä se jännittyi hieman, ja rata tuntui kamalalta, mutta kun katsoin radan, se ei näyttänyt ihan hirveältä. Saatiin 62% ja tällä tuloksella pääsin finaaliin! Aino pääsi myös finaaliin, sillä voitti karsintaluokan. Finaalissa vaihtuu aina hevoset, ja sainkin hyvällä tuurill tutun Pilkun! Olen aiemminkin ratsastanut Pilkulla, joten periaatteessa tiesin miten humma toimii. Kun saatiin alkaa tutustumaan hevoseen, Pilkku oli tosi mukava ratsastaa! Tein verkassa perus juttuja, sillä finaaliin vaihtui rata, K.N Special, ja siinähän ei nyt ole mitään muuta ihmeellistä, paitsi laukasta käyntiin siirtyminen, eikä sekään mikään ihme ole. Olin finaalin ensimmäinen starttaaja, joten meninkin pian radalle. Radan sisäpuolella Pilkkuun tuli hirveästi lisää tulta moottoriin, joten siinä oli vähän pitelemistä, ettei rata menisi juoksemiseksi. Rata meni muuten ihan hyvin, paitsi vasemman laukannosto vaihtuikin oikeaan, mutta sain aik nopeasti korjattua, mutta tämän takia tuli huono tie. Laukasta käyntiin sirtyminen meni myös ihan hyvin. Sain radasta 61% ja tällä tuloksella olin finaalissa 2! Karsinnoissa Aino oli 1. tuloksella 65% & minä 4. tuloksella 62%. Finaalissa Aino oli ylläriylläri 1. tuloksella 65% & minä 2. tuloksella 61%! Kaksoisvoitto Kumpumäelle, ei nää meiän tuntsat mitään turhia ole. ;)
Voittajien on helppo hymyillä ;)


Sitten estepäivä, jolloin starttasin Iineksellä ponien 70cm. Verkassa Iines oli aika reippaana, mutta hypyt eivät olleet mitään huippusuorituksia. Rata meni tosi hyvin, kaikki hypyt osuivat hyvin paikoilleen (paitsi parille esteelle tuli vähän hassuthypyt, kun oli erikoisesteitä), mutta alkuradassa Iines meni hieman vetelästi. Perusradalta puhdasrata, joten pääsin uusintaan jossa oli tyyliarvostelu. Uusintaan Iines heräsi, ja sekin meni hyvin. Saimme tyylipisteitä 33, joten olin 4.!! Super viikonloppu siis! :)




Nyt niihin kesän suunnitelmiin!
Nyt kun kaikilla on alkanut kesäloma, niin on aikaa tehdä vaikka mitä! Mun todistus oli mun odotusta parempi, vain kaksi seiskaa matikasta ja historiasta, muut kaseja ja ysejä, sekä mun keskiarvo oli 8.0.

Nyt kuitenkin mun pitää odottaa 21 päivää, jotta pääsen Ypäjän esteleirille Nellyn kanssa! ♥ Toivottavasti opin leirillä jotain, sillä viime vuonna en oppinut mitään. Leiri kestää 5 päivää, mutta menemme sinne vasta maanantaina kello 18, eli se kestää periaatteessa vain 4 päivää, mutta ei anneta sen häiritä. Olenkin myös tutustunut jo 2 muuhun leiriläiseen. :) Haluaisin mun leirihoitsuksi jonkun mukavan puoliverisen, tai jonkun tykkisuokin. :D

Sitten myös käyn Rosellalla, ja mulle on hankittu alueluvat, joten olisi tarkoitus päästä kesän lopussa starttaamaan aluetta, jos nää seurakisat menee hyvin. :)

Sitten mulla on myös elokuussa vuokrauspäivä, ja vuokraan Iineksen. :)

Aion myös, niikuin tekin siellä jotka luette, viettää aikaa kavereiden kanssa, mennä rannalle, hengailla tallilla, ja muutenkin viettää ikimuistoisen kesän!


♥-Lillukka