keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Bannerikilpailun bannerit

Taas tää perus postaustauko, sorry.


Mulla oli siis kisat viikonloppuna, ja ohjelmaan tuli pari pientä muutosta, nimittäin meninkin Ditellä HeB ja Varkulla HeB ja Iineksellä 60cm ja REPALLA 60cm ja Ditellä 80cm :D

Kaikki radat menivät mukavasti, ja napattiin 3ruusuketta mukaan, eli jokaisesta luokasta. Voitettiin myös Diten kanssa 80cm, ja oon tosi tosi ylpee siitä ♥ ! En saa laitettuu videoita nyt, mut lataan kaikki radat youtubeen :)


Ja nyt laitan tähän bannerikilpailun bannerit, voittajan julkaisen 5.11, ja palkintonahan on siis että liityn lukijaksi, käytän banneria loppusyksyn (miksei sitten koskaan toiste) ja kommentoin postauksiin.


Kilpailun bannerit ovat kaikki mahtavia, ja todella suuri kiitos teille siitä, että olette vaivautuneet tekemään just mulle, eli tälläselle randomille bannerin :) !!






                                            http://Iidaaw.blogspot.com / Iidan tekemät banneri :)



 
 
 
JH/Koodikielellä banneri / http://koodikielella.blogspot.fi
 


                                 Kian tekemä banneri / http://kynsipopituksia.blogspot.com





Mantelikuningattaren tekemä banneri / http://mantelikuningatar.blogspot.fi/




Sagan tekemä banneri / http://hessuheppa.blogspot.com






Annin tekemä banneri / http://shinebrightlike-a-diamond.blogspot.com



Betty Lampisen tekemä banneri / http://bettyjakolera.blogspot.fi/


Eve Hämäläisen tekemä banneri / http://lampparielamaa.blogspot.com

 
Henna Katariinan tekemä banneri / http://kuinringostarr.blogspot.com
 
 
 
 
 
 
 
Saaran tekemä banneri / http://hepsuthopsut.blogspot.com/
 
 
 
 
Kiitos tuhannesti kaikille tekijöille, vaikka kaikki bannerit eivät olleet syksyisiä, niin silti kaikki olivat hienoja. Pitäkää silmät auki, jos satutte näkemään bannerinne 5.11 tämän hetkisen bannerin paikalla ;) !
 
♥-Lillukka

torstai 24. lokakuuta 2013

Päivittelyy + vielä aikaa osallistua bannerikilpailuun

Moikka :)

 Nyt en oo jaksanut postailla, into on lennähtänyt puskaan.. Ihan ensiksi, kiitos kaikille osallistuneille bannerikilpailuun, bannerit ovat olleet hienoja. Mutta vielä voi osallistua kilpailuun, ja muistakaahan laittaa bloginne osoite siihen kommenttiin. Toiseksi, kiitokset 72 lukijalle :) ! Taino, sanotaan nyt että niille 5aktiiviselle lukijalle kiitokset.. Miten teidän syyslomanne sujui?


Sunnuntai 20.10
Vihdoinkin ponin selässä ! Olin melkein koko syysloman kipeänä (niimpä tietysti), joten en päässyt ratsastamaan Ditteä. Sen ajan aikana sille oli kerennyt kasvaa melkoinen talviturkki, kaulaan. Jos olisi mun poni, mä klippaisin sen heti. Mutta tallilla sitten hain ponin käytävälle ja laitoin siinä sen kuntoon. Jouduin mennä huonommalla satulalla, koska toisesta satulasta puuttuivat jalustimet !! No ei voinut muuta kuin pistää penkki selkään ja let's go. Maneesissa ensin juoksutin, mikä oli ihan hyvä. Ponilla oli todella paljon energiaa ja pääsi itsekin vertymään siinä, sillä oli julmetun jäykkä.
   Aloitin ratsastamisen kahdeksikolla jossa tein avoja ja sulkuja, sekä väistätin takapäätä ympyrän ulkopuolella ja sisälle. Näin sain ponin takapään alle ja myös sain sen rentoutumaan. Sitten siirryin raviin ja tein HeB:n radan asioita. Aloitin tulemalla keskilinjalle ---> ennen I:tä asetus vasemmalle --> voltti vasemmall I:ssä --> suoristus ja C:ssä oikealle. Tätä toistin parikertaa, kunnes aloin tulla sen jälkeen temponlisäystä M - E lävistäjällä. Ensin poni vain lähti kipittämään ja juoksi alta, joten jouduin tekemään hiljennetyssä ravissa tämän pari kertaa. Pian kuitenkin pääsin tekemään temponlisäyksessä sen, ja todella hienolla sellaisella ! Sitten aloin tehdä pohkeenväistöä : suoraa uraa ravissa --> L:ssä käynti --> B:ssä pohkeenväistöä etujalat uraa seuraten --> R:ssä suoristus --> C:ssä ravi. Tein tuon pari kertaa ja vaihdoin suuntaa : ravia uraa pitkin --> L:ssä käynti --> E:ssä pohkeenväistöä etujalat uraa seuraten --> S:ssä suoristus --> C:ssä laukannosto --> R:ssä keskiympyrä --> E - M kokorata leikkaa -- M:ssä raviin. Tuon tein kaksi kertaa kunnes jatkoin siitä näin : vasemmassa kierroksessa puolikas pääty-ympyrä I:n kohdalla vasenlaukka ja siitä H - B lävistäjä temponlisäys laukassa ja B:ssä raviin. Tuo tehtävä sujui hyvin. Loppuun tein ohjelman joka sujui ihan hyvin. Sitten rakensin pienen pystyn keskelle maneesia jota tulin hetken aikaa. Lopuksi este oli korkeimmillaan ehkä 75cm. Kävelin loppukäynnit maastossa. Kiva poni :) !
   Sitten kävin kotona syömässä ja tulin takaisin tallille, koska mulla oli korvaava kello 17.00. Menin Varkulla. Tunnilla tehtiin pohkeenväistöjä jotka sujuivat todella hyvin ! Tehtiin pari kertaa askeleenpidennys ja Varkku pidensi todella hyvin, ja Miakin sanoi että "Oho, en mä edes tiennyt että Varkku osaa noin ravata". Mua alkaa aina naurattaa kun joku kehuu mua, ja niin kävi silloinkin :D. Lopputunnista tein myös B:n radan, kun meen kisoihin Varkulla Beetä ja niin myös Ditelläkin. Eka B:n rata ikinä ! Niin, se rata. Se meni hyvin, lukuunottamattaa puolikasta pääty-ympyrää, koska Varkku halusi kavereiden luokse ja "pelkäsi" C-päätyä...XD Tunnin jälkeen hoidin Varkun pois ja lähdin kotiin.

mulla ei oo varkusta mitään kuvia. ©Enni
Tiistai 22.10.
 Mulla oli ponikerho (vedetään siis sellaista pikkulastenkerhoa marielan ja sevillan kaa) ja sit oma hyppäri, jonka menin Ditellä. Ponikerho sujui ihan kivasti ja se loppui 18.30, joten ponin kuntoon laittoon oli aikaa 30min, kiirettä pitää. Laitoin pelkät etusuojat ja takasuojat, koska en löytänyt toista bootsia. Laitoin sille kamat ja menin taluttelemaan. Itselleni pistin tietty kypärän, hanskat, turvaliivin, nahkasaappaat, kannukset ja piiskan.
   Verryttely sujui hyvin. En muista enään oikein mitään verkasta. Meillä oli kolme estettä, kapeapysty, normipysty ja okseri. Aloitettiin tulemalla 1 ja siitä "tiukka" kurvi numerolle 2, 2esteen päällä piti kääntä vasemmalle heti ja tulla sitten 3 ja 4. Esteet olivat 65-70cm korkeita tuolla kierroksella. Kierros meni hyvin. Tulimme sen uudelleen pari kertaa, ja siinä 2. esteen päällä kun piti kääntää, niin käänsin niin "jyrkästi" esteen päällä, että poni käänty tolpan ympäri niin että mun jalka osu tolppaan :D Ditellä oli todella hyvä päivä, ja se oli rohkea. Kun oltiin tulossa 2. esteen jälkeen 3. esteelle, niin siihen olisi tullut vielä ½ askel, mutta Ditte hyppäsi, ja siitä sitten kiemurrellen 4. esteelle. Seuraavalle kierrokselle Mia nosti okserin nousevaksi okseriksi, ja siitä tuli silloin 80cm, ja se näytti todella korkealta ! Kun tultiin kierros, mua "jännitti" okseri, koska en ollut Ditellä sen kieltäytymisongelman jälkeen hypellyt niin korkeaa. Lähestyminen sujui ja sitten... tiddidii.. huuurrjjaaa hyppy ! Olin helpottunut että Ditte hyppäsi sen, ja vielä varmaan 20cm ilmavaralla :D

Huomasin, että oon merkannut ton 3. numeron väärälle puolelle, esre hypätään siis toiselta puolelta.



 Sitten tultiin sellanen pelkkä linja, joka olisi pitänyt mennä 5 askeleella, mutta Ditte menikin 4askeleella :D Mutta hyvin meni sekin !

 
Lopuksi tultiin vielä rataa. Rata sujui todella hyvin ! Esteet olivat 70cm, koska menen sitä kisoissa.
 
P.S. Numero 5. väärällä puolella... XD
Sitten kävelin todella hyvin ja hoidin ponin pois ja vein pihattoon ja lähdin kotiin.
 

 
 
Muistatteko vielä Iitun ?
 







Mulla on sitä hirrmuinen ikävä 3':
¨
 
 
 
Nyt loppuviikko sujunut hyvin :) Perjantaina Johanna Jortikan kouluvalmennus ja viikonloppuna kisat Kumpumäellä, saa kuvailla :) Meen Varkulla HeB, Ditellä HeB, Iineksellä 60cm ja Ditellä 70cm.

♥-Lillukka

maanantai 14. lokakuuta 2013

Kilpailu !

Moikka pistkästä aikaa.


Mulle tuli yhtäkkiä vaan sellanen idea, että pidän jonkun kilpailun blogissa. Hetken siinä mietin että mitä, mutta sitten välähti ! Bannerikilpailu. Pidän siis bannerikilpailun, johon säännöt alapuolella ↓


Millainen sen bannerin tulisi olla?
- Ensinnäkin syksyinen. Yksinkertainen, muttei liian. Haluan siihen vähintään yhden hyppykuvan, mutta enemmänkin voi laittaa, myös kauluratsastuskuvan haluan ja sitten loput saatte päättää itse.
Saatte tehdä millaisen bannerin haluatte, kunhan se on syksyinen ja siinä on sen tapaiset kuvat mitä haluan. Koko 1000x400 !


Mitä tekstejä siihen tulee?
- Tietysti "Lillukan Heppaelämää" ja "Häviöiden kautta voittoon". Voit myös kirjoittaa oikeaan alakulmaan blogisi nimen tai jotain :)


Miten osallistun?
-Kirjoittamalla kommenttiboksiin "OSALLISTUN"  sekä linkkaa blogisi. Sitten kun banneri on valmis, kirjoita vanhaan kommenttiisi "VALMIS" (niinku painat siitä "vastaa"-jutusta).


Kuinka kauan aikaa on tehdä banneria?
Bannereiden teko aika loppuu 27.10 !  Eli bannerin pitää olla tuolloin valmis ja sinun tulee kommentoida vielä vanhaan kommenttiisi "valmis".


Minne pistän valmiin bannerin?
Omaan blogiisi, ja linkkaan blogisi viestissä :)


Saako tehdä monta banneria?
Saat. Max. 2banneria/tekijä.

Mikä on palkinto?
Palkinto on todella tyhmä, mutta liityn blogin lukijaksi, ja mainostan sitä "Hevosbloggaajat"ryhmässä facebookissa ja tietysti omassa blogissa. Kommentoin myös postauksiisi.

Tajusitteko säännöt :D ? Nyt kaikki osallistumaan kilpailuun !



13.10 SUNNUNTAI

Mulla oli RAKENTALLILLA kisat ja menin siellä K.N Specialin. Menin tallille 10.30 ja hoidettiin Annin ja Vilman kanssa Ditte. Vilma harjasi Ditteä, mä letitin/laitoin sykeröt ja Anni laittoi kamoja. Kunnes Ditte ja Rumba oli valmiita, aloitettiin kävelyttäminen (n.10min). Kunnes vaari saapui paikalle, aloitettiin lastaus. Ditte meni heti koppiin. Sitten Rumba... Ensin se tuli sillalle eikä liikkunut eteenpäin, vaikka oli leipää ja kauraa ja namia. Lastattiin sitä 30minuuttia ja sitten oli pakko jättää Rumba ja Anne tallille. Eli Rumba ei lähetnytkään kisoihin :( Tosi harmi ! Noh, Ditte matkusti sitten oikealla puolella traikkua. Matka sujui hyvin ja paikanpäällä sitten otettiin Ditte pois kopista ja laitettiin kamat. Menin kentälle verkkaamaan, missä se oli tosi hyvä ! Verkkasin sitä n. 50min kentällä ja maneesissa joku 15min. Tein siirtymisiä ja taivutuksia. Laukasta käyntiin siirtymiset oli aika huonoja, koska Ditte painoi kädelle...¨

Rata meni hyvin, vaikka alussa se hailutteli vähän päätä ja oli epävakaa edestä. Muuten oon tosi tyytyväinen rataan ja saatiin 58,80% :) Odoteltiin sitten muiden tuloksia ja sitten joku meni mun ohi kun olin kuudes (6sijoittui), joten sitten lastattiin poni ja lähdettiin kotiin. Olin 13/22. Hoidettiin Ditte pois ja sitten olin vaan kotona. Jees päivää :))


Mutta nyt vielä satunnaisia  kuvia bannereihin (P.S näitä kuvia ei ole pakko käyttää, voitte ottaa muitakin kuvia blogista) :











tän kuvan haluaisin siihen banneriin, mutta ei ole pakko
♥-Lillukka

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Teemu Selänne

Moikka taas :)


Perjantaina mulla oli kouluvalmennus, jossa menin Ditellä. Johanna Jortikka käy säännöllisesti valmentamassa meitä, ja ollut tosi kätevä, suosittelen ;) !


     Aloitettiin ensin ravaamalla vähän, ja sitten laukattiin. Johanna huomautteli laukassa tahtia, mutta sain korjattua sen istumalla kunnolla satulaan ja tavallaan jäin pitämään sitä yhtä laukka-askelta, toimii.
   Laukkojen jälkeen otettiin pienet välikäynnit ja sitten siirryttiin keskiympyrälle, jossa käsiteltiin perusympyrä juttuja, eli oikeat asetukset ja taivutukset. Kun oltiin ne saatu kuntoon, ruvettiin tekemään sulkutaivutuksia. Sulkutaivutukset onnistuivat ihan ok. Sitten siirryttiin raviin, mutta jatkettiin ympyrällä, mutta tehtiin aina R:ssä voltti ympyrän sisään. Ditte meinasi aina välillä luisua isommalle ympyrälle, piti siis pitää enemmän ulkopohkeella vastaan, mutta taivuttaa ja asettaa kuitenkin. Kunnes se alkoi sujumaan, vaihdettiin suunta ja tehtiin sama volttijuttu, mutta nostettiinkin laukka. Ne sujuivat hyvin, ja sitten otettiin loppuravit. Ditte hieno ♥ ! Riisuin Diten ja vein sen ulos.


 Sitten laitoin Iineksen kuntoon ja meninkin sillä tunnilla. Iines oli tosi ihana ! Tehtiin aluksi käyntihommia, ja sitten ravissa jotain pieniä juttuja, ja sitten aika paljon laukkaa, mitkä meni hyvin, ainakin Iineksen osalta. Se pysyi melkein koko ajan pyöreenä ja kantoi hyvin itseään :) Riisuin sen ja lähdin kotiin. Kiva päivä.



Lauantaina käytiin Järvenpäässä kaupoilla ja sitten mentiin kattomaan Teemu Selänteen leffa. Tosi hyvä, kannattaa käydä kattoo :') !



Tänään oon Vilman kaa ja liikutetaan rasta ja karkki.

Jotai vanhoi kuvii tulee nyt, ku kukaa ei ollu kuvaamas.....:://









 
 
♥-Lillukka

torstai 3. lokakuuta 2013

Kisat 29.9

Sori, kun en postannut jo sunnuntaina, mutta en saanut kuvia. Ja mulla ei oo kovinkaan hyviä kuvia, eikä ollenkaan videoita.




  Saavuimme tallille n. 8.00 aikaan ja menimme rakentamaan rataa. Radasta tuli kivan näköinen, jännitti vain sarja, koska Iines kielsi viimeksi tosi paljon siihen ja sitten 70cm Ditte voisi kieltää siihen...

 Radan rakennuksen jälkeen menin hoitamaan Iineksen, ja Anna ja Satu pistivät Diten kuntoon. Pistin Iineksin nopeasti mutta hyvin kuntoon. Katsoin hieman 40-50cm luokkaa, joka meni ihan ok., tiet tosin olisivat voineet olla joillakin hieman parempia. Menin kävelemään n. 10.20 ja kävelin jonkun aikaa ja annoin Iin Emmille, kun menin kävelemään rataa. Rata oli simppeli ja helppo.


 Verkassa Iines oli todella reipas ja kävi jopa hieman kierroksilla, koska maneesissa oli ulkopuolinen poni. Hypyt oli hyviä. Olin 1. lähtijä. Rata alkoi hyvin, ja päättyikin. Saatiin 4virh. puomin tiputuksesta, joka oli sarjan ensimmäinen, ei haitannut yhtään ! Super poni ♥ ! Kia hoiti Iineksen pois.








   Sitten verkkasin Diten ja menin kävelemään rataa, radan kävelyn jälkeen menin maneesiin verkkaamaan. Verkkahypyt oli hyviä. Rata meni tosi hyvin :) ! Saatiin 0-rata ja sitten odoteltiin tuloksia. Pian kuulutettiinkin että : "Ja palkintojen jakoon pyydetään valmistautumaan Julia Ruokonen ja Weltevreden's Aphrodite...." Olin ihan innoissani, voitin Ditellä 70cm :D ! Kunniakierros meni vähän kovaa, koska Dee oli ihan innoissaan :D ! Sen jälkeen kävin hakemassa esinepalkinnon, joka oli Pikeurin saapassukat ja cavallon saapassukat. Hoidin Deen pois ja lähdin kotiin. Mukava viikonloppu siis takana, jes :) !


Kone ei suostu tallentamaan kuvia, joten menkää tästä ihastelemaan kaikkien ihania ilmeitä ♥ !