lauantai 24. elokuuta 2013

KYSYMYSPOSTAUS - ASK ME

Otsikko kertoo. En oo saanut vielä aikaiseksi Tallipäivä-videopostausta, mutta päätin hyvittää sen teille kysymyspostauksella :).

ASK ME ! ASKE ME ! ASK ME ! ASK ME ! ASKE ME ! ASKE ME !


Kysymyksien latelu loppuu 5.9 ! KAIKKI LAITTAMAAN KYSYMYKSIÄ :) !


Ask meeee ;)
 
 
 
 
♥-Lillukka

torstai 22. elokuuta 2013

Postaustauko tai jotain

Sori !


Olin siis sunnuntaina, 18.8, UHUlla estekisoissa, jossa meni ihan hyvin. Alkuvalmesteluista en jaksa selostaa, koska laiskuus :D.. Menin verkkaa kentälle, ja Ditte oli ihan sika hyvän tuntuinen, se oli tosi kevyt. Menin maneesiin ottaa verkkahyppyjä. Alkuhypyt oli aika ilmavia ja nopeita, joissa poni kuumu. Kävin kävelemässä radan, arvostelua en muista, mutta korkeus oli 60cm. Rata oli sinällään aika vaikea, muttei kuitenkaan.


Rata alkoi tosi hyvin, paikat tuli hyvin, mutta seiskaesteelle tein huonon tien, enkä pitänyt  tahtia, joten puomi tippui, muttei se haitannut. Olin tyytyväinen rataan. Sen jälkeen laitettiin poni koppiin ja jäi syömään sinne. Sen jälkeen oli Alisan luokat, 80cm ja 90cm. 80cm meni tosi hyvin, luokan voitto, jippii! 90cm en nähnyt, mutta Rumba oli kieltänyt, ja sitten uusi yritys, ja menivät oli, mutta Alisa tippui, Rumba oli tehnyt ison hypyn tai jotain, en yhtään tiedä, mut Rumba astu Alisan jalan päälle. Nooh, sitten Rumban lastus ja kohti kotia.


Riisuin Diten ja lähdin kotiin. Hyvä mieli :)


JA KIIA JA VILMA VOIS PIKKUHILJAA ANTAA NIITÄ VIDEOITA JA KUVIA MULLE, KIITOS !


♥-Lillukka

lauantai 17. elokuuta 2013

Kisoissa !

Nyt ollaan tulossa kotia kohti UHUlta, jossa meillä meni tosi hyvin !


Kirjoitan vaarin koneella, joten ei ole kuvia !


 Menin HeC:n ja olin 11lähtiä. Oltiin paikan päällä vähän ennen kymmentä, ja menin selkään kymmenen jälkeen. Verkassa tein taivutuksia ja siirtymisiä, jotta olisi herkempi ja rehellinen avuille. Ditte kulki verkassa todella hyvin, ainakin mun mielestä. Odoteltiin aika kauan radalle pääsyä.


Rata meni mun mielestä todella hyvin, Ditte kulki tasaisesti muodossa ja käytti hyvin takajalkoja, mitä nyt pieniä sähläyksiä. Laukat nousi hyvin, ilman pään viskaisua, ja siirtymiset myös OK, mut niillä se jäi painamaan vähän kädelle. Oon tosi tyytyväinen rataan :) Odoteltiin tuloksia varmaan 10minuuttia, mutta kyllä ne sitten kuulutti ne, ja saatiin 66.944%, eli super poni :) ! Ei kuitenkaan sijoituttu, vaan oltiin ensimmäiset "ei sijoittuneet". Ei haittaa yhtään, koska rata oli hyvä ja mun elämäni parhaat prosentit. Sitten ponille pintelit jalkaa, satulapois, lettienpurkaus ja koppiin. Aluksi se pisti vähän vastaan (mikä ei todellakaan ole normaalia), mutta meni sitten hyvin sinne :)

Kello on nyt 12.15, ja ollaan kotona n. 12.35, ja sitten ponin lopullinen purkaus ja sitten takaisin UHUlle katsomaan vanhan tutun rataa :)

Huomenna takaisin hyppäämään 60cm, ja jos satutte olemaan paikan päällä, mun radan saa kuvata :) ! Ja Iitukin tulee huomenna sinne, joten nään sen piiitkästä aikaa ♥


Mutta nyt moikka !


♥-Lillukka

tiistai 13. elokuuta 2013

leiriltä kuvii :)

Postauksia ei oo nyt vähään aikaan tullut, sori siitä !

 Mulla alkoi koulut 12.8, niinkuin monella muullakin. Menin 7luokalle, jonka aloitin hyvin mielin. Luokanvalvojamme on kiva, outo ja hassu :). Koulusta ei enempään, alkaa masentaa :D

Menin 10.8 Ditellä. Hain tarhasta ja hoidin ihan normaalisti. En pistänyt mitään suojia, koska kenttä oli vetinen. Sitten kamat päälle ja kentälle. Aluksi oli hieman vänkyräinen, mutta loppua kohden parani :) ! Menin puomeja, ja tein parit vaihdoit, vasempaan onnistui hyvin, mutta oikealle ei ollenkaan :/ ! Muuten poni oli tosi kivalla tuulella ja lähdettiinkin loppukäynnit Vilman kanssa piiitkälle metsäpolulle :) Sen jälkeen takaisin tallille ja ponin hoito ja tarhaan. Kiva Ditte :) ♥ !

ALEMPANA KUVIA LEIRISTÄ !!


Pumpuli ja Hiiri

Hiiri

Hiiri

Leirin 'pahaponiä, Orek

Safir ja HERTTA ♥


nimee en muista...


Pumpuli


Mä ja Pumpuli alkukäyntejä

Leiriavustajan koira, Leevi


Mä ja Hertta ♥







Ensimmäinen hyppy elämänaikana, niin ratsastajan kanssa kuin puomien

Nelly ja Pumpuli






Saga ja Pumpuli


Vane ja Euro


Yks valkku läpiratsasti Siiriä

Irtohypytystä, Minni




Älyttömän kova ikävä tätä ♥ :( !








Tänään mulla on hyppäri, jonka meen Ditellä. Toivottavasti menisi hyvin, koska en oo vähään aikaan hypännyt Ditellä...


♥-Lillukka

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Perus päivitys !

Ensimmäinen kiitos Annille uudesta bannerista :) ! Kaikki nyt tilaamaan Annilta banneria :)


Eilen mä liikutin Diten ja sitten mulla oli estetunti jonka menin Iineksellä.


Hoidin Diten käytävällä, ja sitten lähdin alkukäynnit maastoon Kiaa vastaan.
Matkan aikana tuli pari muuttujaa, kun ratsastin yhden Veronikan talon ohi, ja pihalla oli koira. Ravasin siitä, ja Kia kävelikin jo vastassa,  kunnes pääsin Kian luokse, niin koirakin oli sitten seurannut meitä, meni sitten tovi ennenkuin koira saatiin kiinni. Onneksi Ditte ei pelännyt koiraa, vaikka koira tulikin todella lähelle. Lähdettiin takaisin tallille päin, ja minä jatkoin kentällä. Kentällä otin ravia ja laukkaa. Poni oli ihan kivan tuntuinen, vaikkei antanutkaan oikein periksi niskasta. Laukassa tein vaihtoja, jotka onnistuivat mielestäni hyvin :) ! Sitten loppu raveja, ja sen jälkeen mentiin ottamaan kuvia laitumulle. Hoidin ponin pois ja vein tarhaan.


Sen jälkeen olikin vuorossa estetunti, joka meni päin puuta.. Iines oli laiska, mikä ei oo ollu sen tapaista, eikä laukat noussu kauheen hyvinkään. Sain jopa katkaistua mun raipan xd... Ja housutki meni rikki, niin epäonnenpäivä oikeesti :/ ! Enempää en jaksa siitä kertoa, mä masennun XD


Mulla ei oo vieläkään kuvia niistä kisoista, iso kiitos siitä Kialle :D Eikä eilisestä ratsastuksesta.


Jos oon tänään reipas, niin teen videopostauksen ;)


:DD







se ei jaksanu leikkii enää mallia :D
♥-Lillukka


Kommentoikaa (: