lauantai 22. joulukuuta 2012

Kysymyspostaus

Kuten varmaankin huomaatte, on tulossa kysymyspostaus..

Elikkä, yksi tietty henkilö, SINÄ, voit laittaa minulle vain 10kysymystä! Laitathan ne tuonne alas kommenttilaatikkoon :).  Tästä päivästä alkaen, voit laittaa kysymyksiä 3.1.2013 asti, silloin loppuu kysymyksien laittelu. Kiitos jos etukäteen, jos laitat :) ! Tein tästä youtubeen videon myös...

                                                  



   Meillä täällä joulu on mennyt nopeeta tahtia, jouluverhot, kynttilät, joulukuusi, ja muuta sellaista jouluista ilmestynyt tänne, paitsi ei tietenkään lahjoja... :D ! Sehän nyt olisi tyhmää, jos lahjat tulisi kuusen alle päiviä ennen aattoa :/ ! Jouluaattona on ihana herätä kun tietää, että tänään on se päivä, avataan joulukalenteri ja joulukinkkukin tuoksuu, kun astelee huoneesta ulos. Kunnes pääsee sinne, missä on joulukuusi, huomaa, että kuinka paljon se Joulupukki on tuonutkaan lahjoja (;; !
 Mutta, enäänhän jouluun on 2päivää !! Apuuaa :D ! Eipä tästä enempää, kerron hieman eilisestä.. :)
 Ratsastin eilen tallin Repalla, ihan vain liikutin. Aluks oli tosi jäykkä. Huomaa, että se käy alkeitunneilla... Kunnes oli hieman siinä käynnissä taivutellu, se alko jo kuuntelee. Oikeeseen kierrokseen oli koko tunnin ajan jäykkä, vasempaan taas hyvä. Tein vastalaukkaa sillä vähän, ja muuten suunnanmuutoksia, ympyröitä, lisäyksiä ja tällästä :) Ratsastin Annin kaa samaan aikaan, Anni meni silloin tallin vanhimmalla hevosella, Pörrillä. Pörri lopuks alko kuuntelemaan Annia vielä paremmin :) ! Repa oli tosi kiva :) ♥
 Sen jälkeen menin Iitulla c': ♥ Hyppäsin, sillä oli ollu edellisenä päivänä vapari. Energiaa oli siis ! Mutta ihan hallinnassa pysyi :) ! Oli aika jäykkä ja kova suusta... ;/ Mutta voi voi, loppua kohti parani huomattavasti :) ♥ Iitu oli ihana ♥
 Sen jälkeen Anni tuli meille yöks, eipä sitte muuta.
 

 Tänään kävin sitte hakemassa todistuksen D:: Keskiarvo oli ihan persuksista, 7.6.. Ois ollu parempi, mutta kun tuo Iitu vei niin paljon arkisin ja viikonloppusin aikaa, niin en kerinnyt lukemaan.. Kokonaanhan tämä ei poninkaan vika ole, vaan sen, että muakaan ei pätkääkään huvita tuo lukeminen :D:: . Ensilukukaudelle yritän tsempata, ja nostaa keskiarvon 8:n kohalle. Oon niin pettynyt itteeni :// !




Hyvää Joulua Ja Onnellista Uutta Vuotta 2013 ! Muistakaahan käyttää sitte suojalaseja uutena vuotena, jos ootte rakettejen lähellä, voitte kuolla D: Kuka haluisi?

♥:lla Lillukka ♥
                                                                           




lauantai 8. joulukuuta 2012

Jaksoinpas :D

Hei, mä jaksoin, ei muutakaa tekemistä :D Mut tän blogin ylläpitämisen päivät vähenee... Mä pidän tän blogin, poistan tai vaihdan nimen yms..

 Asiaan,, ollaan äitin kanssa katteltu vuokrattavia polleja, 1nappas :) ♥ Tosi kivan kuulonen poni, asustelee Paippisissa... Se on kuulemma kiltti, kentällä hieman laiskahko, mut kisoissa viis ylimääräistä moottoria, äiti laitto sille sp:tä :) Ja se kerto vähä siitä paikasta yms.. Kisoissa se menee ihan sairaan kovaa :D ! Ainakin este kisoissa... Mulla ei nyt oo sitä linkkii siihen videoon, koitan saada sen :) !

Muistakaapas stalkkerini että tuo äänestyslaatikon päivä vähenee, äänestelkääpäs sitä :) ! 16päivää enää (;; !

Eilen kuvasin Röllii ja Tarmoa... Super hyviä kuvia tuli ♥ !

 Menin Iitulla kentällä, hirvee energiapommi, menin sellasta vähän maastakaivettua puomia.. Iitu oli tosi jäykkä ja kova edestä -.-.. Joten pyysin ainoo vähän ratsii iitulilla :) ♥ ! Nooh, arvatkaapa vaan, kuinka hianosti iituli meni ♥ Ja aino tykkäs itusta c:: ! Iitusta tuli paljo rennomman näkösempi :). Sen jälkee hoidin iitun ja lähin kotii, kävin äkkii fb:ssä ja menin ulos Saanan kaa :))) !

Alempana kuvia Röllistä :)







lauantai 1. joulukuuta 2012

Iitu....♥

Heipsan taas :): !


Nyt ollaan äitin kanssa tulti siihen päätökseen, että Iitu lähtee vuodenvaihteessa meiltä... D': ♥ Surullistahan tää, mut hyviäkin puolia on paria, rahaa ei tartte syöttää enää niin paljoon, saan alkaa elää oikeeta elämää, eli mun ei tartte olla koko päivää siellä tallilla, mulla aikaa kavereille ja pääsen mummillekin...

 Silti haikein mielin kirjotan tätä täs, ja toion, ettette tulis valittaa tosta.


Tänää ratsastin Iitulla kentällä. Aluks oli kauhee energypommi, yritti lähtee koko ajan alta ja kaikkee, mut sit aloin laukkaa, ja tein kolmikaarista ja vaihoin joka kerta laukan, rauhottu paljon :) ! Tein aika paljon voltteja, ympyröitä ja siirtymisiä. Lopuks oli tosi hyvän tuntunen ja sillai :) ♥ !


Iitu. On. Iiihana. Nyt. Ja. Aina. Piste.